Selecteer een pagina

Back to school kortingen

Back to school kortingen

September is traditioneel de tijd voor een nieuwe start, back to school en ook back to work. Na een fijne zomer is het tijd om opnieuw aan de slag te gaan. Misschien niet zo een leuke tijd, maar met onze back to school kortingen wordt deze tijd al een stuk leuker! Een mooi nieuw schooltasje of pennenzak voor de kleinsten. Om u een extra duwtje in de rug te geven, geniet u bij KleineTovenaar.eu steeds van de beste prijzen en tal van back to school promoties.

kikkergrey

Pluche pennenzakjes en rugzakjes

Onze pluche pennenzakjes en rugzakjes zijn origineel, schattig en van degelijke kwaliteit. Zo wordt terug naar school gaan ook voor de allerkleinsten erg leuk. Of wat dacht u van degelijk schrijfgerei en schetsboeken? Wij hebben dit allemaal gewoon in voorraad en u kan dit bestellen via onze webshop.

koegrey

Paraplu voor kinderen

We hebben tevens verschillende paraplu’s van diverse figuren zoals Maya de Bij of Bumba in voorraad. Zo kan ook bij slecht weer de schooldag niet in het water vallen. Misschien komen onze leuke oorwarmers en handwarmers ook goed van pas tijdens koudere najaarsdagen en in de winterperiodes.

0679048grey

assortiment

 

 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen