Selecteer een pagina

Black Friday = Eco Friday kortingen bij Kleinetovenaar.eu

Black Friday is een fenomeen dat overgewaaid is uit Amerika. Het wordt beschouwd als het begin van het seizoen van de kerstaankopen. Deze wordt in Amerika gevierd de dag na Thanksgiving. Thanksgiving is traditioneel een dag om ‘God te danken dat we er zijn’. Omdat wij duurzame producten verkopen, willen wij niet meegaan in de massa consumptie die hiermee gepaard gaat. Om onze klanten ook iets te gunnen, zullen wij een eerlijke korting aanbieden om onze reeds duurzame producten.

Eco Friday kortingen en promo’s België

De winkels trekken op Black Friday bezoekers met speciale aanbiedingen en andere openingstijden. De zwarte kleur die naar boven komt duidt het belang aan van deze dag van kortingen en aanbiedingen voor de winkels. Sinds 2015 werd Black Friday in onze contreien meer en meer bekend. Des te meer: Black Friday kortingen en promo’s België. Wij hechten echter meer belang aan duurzaamheid en bewustzijn rond ecologie. Daarom willen wij de massa consumptie niet extra stimuleren, maar wel onze trouwe klanten een bedankje bieden, net voor de feestdagen.

Bij Kleinetovenaar.eu willen we Eco Friday vieren met kortingen en aanbiedingen om onze klanten te danken voor hun vertrouwen en de passie en onze vreugde voor onze shop door te geven aan iedereen die in onze webshop een bezoekje komt brengen of een keertje komt shoppen. Snuister gerust door onze shophoekjes. Neem een kijkje en laat je fantasie de vrije loop. Want daar gaat het ten slotte toch om: fantaseren over een blije, gelukkige wereld. Je eens verwennen en ervan genieten.

Een weekend om te verwennen

Doorheen de jaren is onze webshop geëvolueerd van een gamma met voornamelijk het commerciële speelgoed tot een eigen geselecteerd gamma met producten die origineel, ecologisch en duurzaam speelgoed voor trendy kids. We willen dat kindjes blij, gelukkig en rustig kunnen spelen met aandacht voor de toekomst. Kunnen genieten van hun kindertijd en daarin ook alle mogelijkheden voor krijgen. Kinderen moeten kunnen opgroeien in de omgeving die het best bij een kind past.

Eco Friday is dus voor ons des te meer een dag of weekend waarbij we onze klanten verwennen en hen dan ook graag een extraatje aanbieden. In dit speciale weekend vieren we de moderne maatschappij. De maatschappij van vandaag heeft zo zijn nadelen, maar ook zijn voordelen. Het is de kunst om met die voordelen iets te doen en om daar het geluk in te vinden. We zijn tegenwoordig ook zeker in de mogelijkheid om aan die nadelen of de werkpunten, of misschien nog beter gezegd ‘de uitdagingen’ in onze maatschappij te werken.

Leve dus Eco Friday! Neem een kijkje in onze webshop! Maar vooral: voor jullie als klant: Geniet ervan! Maak er een verwen weekend van, een weekend om iets leuks te doen, om iets voor jezelf te doen!

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 292 reviews.