De werking van een Himalaya zoutlamp

Hymalaya zoutkristallen, zoutlamp, sfeerlichtjes met zoutkristallen,… bij Kleinetovenaar.eu. Wat doen ze? Een zoutlamp mag in onze webshop niet ontbreken, vonden wij. Het hoort erbij, waarvoor we staan.

Achter de schermen van Kleinetovenaar.eu kennen we het maar al te goed. De drukte die elke mama en papa soms, meestal of op bepaalde momenten voelt. Het is niet altijd evident om de ‘rust’ te vinden of terug te vinden na de heisa. Toch zijn er heel wat ‘hulpmiddeltjes’ om voor jezelf je innerlijke rust terug te vinden. In onze webshop hebben we veel leuke producten en spulletjes om het gezellig te maken, om de ‘warmte’ en de waardering te voelen die je nodig hebt om je ‘thuis’ te voelen. Net omdat wij dit ook zo belangrijk vinden, hebben we deze shophoek uitgebreid.

Zoutkristallen, welke werking heeft het nu?

Naast gezelligheid en sfeer heeft deze zoutlamp nog andere voordelen. Het zou een positieve werking op ons lichaam. Het zorgt voor ontspanning, doordat het negatieve ionen opvangt.

Teveel aan positieve ionen kan ervoor zorgen dat je te veel stress opvangt en daardoor ook klachten ervaart.  Positieve ionen ontstaan door o.a. elektrische apparaten. Negatieve ionen komen dan weer van natuurverschijnselen. Daarom ook dat vitamine D zo belangrijk is…

Een Hymalaya zoutlamp zou ook zorgen voor een betere luchtkwaliteit en een zuivere, frisse lucht, zou de straling neutraliseren, een goede concentratie, depressies verminderen.

Kortom kan je zeggen dat de werking van zoutkristallen een goede werking heeft op onze mentale gezondheid en een verlichting kan zijn na drukke, stressvolle momenten. Daarom is het ook belangrijk dat je de zoutlamp een juiste plaats geeft, waar het haar doel zeker kan bereiken. Een plek waar je je volledig kan ontspannen bijvoorbeeld.

Wierook en de wierook geuren

Een zoutlamp om je te ontspannen, te reinigen en zoveel meer. Ook wierook heeft gunstige effecten en daarom zijn de wierook geuren en talrijke accessoires ook te vinden in onze webshop. Tegenwoordig hoeft wierook en de geuren met de accessoires erbij helemaal niet meer spiritueel geïnspireerd te zijn. Het kan ook gewoon gezellig, ontspannend of hartverwarmend zijn.

Daarnaast heeft verdrijft wierook negatieve energieën. Geuren die reinigend werken zijn o.a. Opium, Jasmine, Lavendel, Sandelwood, Lemongrass, Auroshikha. Elke geur heeft zo een bepaalde werking en effect. De voornaamste effecten van wierook zijn o.a. healing, zuivering en bescherming, kracht en energie.

Eigenlijk toch het proberen waard, niet? Of neem gewoon een kijkje in onze webshop met leuke spulletjes.

And have a relax time before working!

Let’s get social

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 498 reviews.