Ecologisch speelgoed in onze webshop

Kleinetovenaar.eu is een webshop die meedenkt en meewerkt aan een mooi milieu en gezond klimaat. Als moderne webshop willen we hier in een voorbeeld zijn en werken we actief mee. Daarom hebben we ondertussen al enkele stappen ondernomen om hiervoor ook ons steentje bij te dragen. We selecteren zelf ons eigen gamma en onze eigen producten die we aanbieden. We zijn steeds op zoek naar het verhaal achter het merk en achter elk product. We zijn hierbij erg selectief. Er komen binnenkort heel wat nieuwe, ecologische spulletjes, ecologisch speelgoed bij.

Elou, speelgoed van ‘kurk’

Zo hebben we sinds kort enkele mooie spulletjes in ons gamma van het merk ‘Elou’. Elou heeft speelgoed dat voor een groot deel vervaardigd is uit kurk. Het is 100 % natuurlijk en Europees, namelijk afkomstig uit Portugal. Kurk is ecologisch, maar is daarnaast ook zacht van textuur, licht van materiaal, schokbestendig en met een groot absorptievermogen. Elou is een innovatief alternatief voor het commerciële speelgoed met een hoge educatieve waarde. De groei en ontwikkeling van het kindje staat hierbij centraal met een grote waarde voor het milieu waar het kindje in zal opgroeien. Elou wil economisch en ecologisch speelgoed maken. Kortom, het speelgoedmerk van de toekomst.

 

 

Een groot assortiment houten speelgoed

Bij ons kan je ondertussen ook een groot assortiment houten speelgoed terugvinden van verschillende merken. Van merken voor jij en ik, maar ook de grotere merken kan je bij ons vinden. Charls Toys, Goki, Scratch, Tidlo en Sevi. Tussen het houten speelgoed vind je de dag van vandaag nostalgisch speelgoed, maar zeker ook het hedendaagse speelgoed. Zoals rijgkralen, treinen, kookspulletjes en muziekinstrumenten.

Ecologische vuilnisemmers en vuilniszakjes

In onze webshop kan je ook het merk ‘Korbell’ terugvinden. Korbell biedt vuilnisemmers die nare geurtjes tegenhoudt. Het is de vuilnisemmer van de 21ste eeuw. Het zijn flexibele vuilnisemmers met ecologische navulzakjes. Ze zijn 100 % biologisch afbreekbaar. Ze zijn daarnaast stevig, sterk en flexibel. Het is hygiënisch door de afdichtingsbescherming en de gebruiksvriendelijkheid. Natuurlijk is ook het systeem grondig getest aan alle veiligheidsvoorwaarden dat een product moet voldoen voor onze opgroeiende kindjes.

Uw bestelling ecologisch verpakt

Ook bij het verpakken van onze bestellingen willen we zo ecologisch mogelijk te werk gaan. We zorgen ervoor dat jouw bestelling zo goed mogelijk verpakt bij je toekomt. Toch willen we ecologisch opvulmateriaal gebruiken. Onze ‘opvulchips’ zijn tegenwoordig biologisch afbreekbaar, ook onze ‘opvulzakjes’ zijn recycleerbaar. Binnenkort willen we de plastieken zakjes die we voornamelijk gebruiken voor knuffeltjes en knuffeldoekjes vervangen door papieren zakjes.

We kregen laatst de opmerking dat alles heel ecologisch verpakt was, enkel het presentje niet… Een balpen. Inderdaad, een goed idee om volgende keer misschien een bestelling te doen voor houten balpennen…

Ook in de retourprocedure willen we ons punt zetten voor een gezond milieu en klimaat… Natuurlijk mag je producten terugsturen die je niet goed vindt. Daarom vragen we voor het terugsturen van je product een kleine bijdrage. Onze koerierdienst rijdt namelijk ook niet gratis en achter elke koerierdienst staat een hardwerkend team om je pakket tijdig bij jou te krijgen en omgekeerd.

Wasbare luiers ‘TotsBots’

En binnenkort kan je ook wasbare luiers  en wasbare inlegkruisjes en maandverband ‘TotsBots’ terugvinden. TotsBots staat voor topkwaliteit, innovatief en vervaardigd in goede werkomstandigheden, zonder enige vorm van kinderarbeid. Tots staat voor ons ‘hummeltje’, ‘kleintje’ en Bots staat voor ‘billen’ of ‘bottom’. De luiers bestaan uit mooie, kinderlijke en kleurrijke designs. Fabrikanten zetten ook in op ecologisch maandverband zoals ‘TotsBots Bloom’ en ‘TotsBots Nora’. Het zijn natuurlijk zachte materialen van o.a. Bamboe Fleece. Geen irritatie door chemische en plastieken materialen, het is zacht en milieu -en budgetvriendelijk. Niet enkel ecologisch speelgoed, maar ook ecologische spulletjes in onze webshop.

Kleinetovenaar.eu draagt dus ook haar steentje bij voor een gezond milieu en klimaat met ecologisch speelgoed, ecologische spulletjes voor een mooie toekomst voor onze (b) engeltjes.

Let’s get social

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 509 reviews.