F.A.Q – Veelgestelde vragen

Bestellen F.A.Q.

Moet ik me registreren als klant om te kopen in de webshop van KleineTovenaar.eu?

Neen, dat hoeft niet als u dat niet wil. U kan bij het afrekenen in het winkelmandje een account aanmaken, maar dat is niet verplicht. U kan ook bestellen als gast waardoor u dus geen nood heeft aan een account. Toch heeft een account voordelen. Zo kan u eenvoudig uw recente bestellingen bekijken, uw factuur en/of verzendadres aanpassen en uw persoonlijke gegevens aanpassen. Uw account wordt beschermd door een wachtwoord. Geef dit nooit aan derden. Wij van onze kant, zullen u ook nooit om uw wachtwoord vragen. U alleen kent dus het wachtwoord. Conclusie: u kiest volledig zelf of u een account aanmaakt of niet.

Wat wordt er gedaan met de door mij aangeleverde persoonlijke gegevens?

KleineTovenaar.eu zal nooit uw gegevens doorgeven of verkopen aan andere partijen. Alleen ten behoeve van de levering zullen uw gegevens hiervoor worden verstrekt aan de bezorgdienst. Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, zal u deze ontvangen op het gevraagde adres. Meer informatie kan u vinden in onze Privacy policy.

Ik heb een bestelling geplaatst en heb het verkeerde product gekozen en / of het verkeerde adres ingevoerd. Kan u dit aanpassen?

Helaas biedt DPD ons niet de mogelijkheid om na verzending het adres nog aan te passen. Mocht het kunnen, dan deden we het, maar dat is dus niet mogelijk.

Wordt er een ontvangstbevestiging van mijn bestelling verzonden?

Jazeker, nadat u een bestelling heeft geplaatst via onze website ontvangt u automatisch een orderbevestiging. Deze orderbevestiging wordt zonder tussenkomst van ons naar u verzonden. Mocht u deze niet hebben ontvangen, willen we vragen om ons een mailtje te sturen met daarin wat u besteld had en wanneer. Wanneer u geen automatische bevestiging heeft gekregen via e-mail is er wellicht iets misgelopen.

Heeft u alle goederen in voorraad?

Meestal wel. Wij trachten zoveel mogelijk bestellingen vanuit onze ruime voorraad af te leveren. Mocht een artikel niet meer voorradig zijn, zullen wij u hierover meteen na het orderpicken hiervan verwittigen, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja, dat kan,  na afspraak. We vragen daarom om steeds een afspraak te maken, zodra we uw bestelling verwerkt hebben. Vervolgens kan u uw bestelling komen afhalen. U kan kiezen om te betalen via de webshop of u kan cash betalen bij afhaling. 

Ik heb gekozen voor afhaling, maar bij nader inzien zou ik toch liever mijn bestelling laten leveren. Kan dat?

Dit kan zeker, maar mogelijk dient u nog wel de verzendkost bij te betalen indien uw orderbedrag te laag is voor gratis verzending. Neem hiervoor met ons contact op via info@kleinetovenaar.eu. Voor klanten uit Hoogstraten of de deelgemeenten hiervan, zorgen wij voor gratis verzending van uw bestelling.

Betalen F.A.Q.

Hoeveel zal ik uiteindelijk betalen voor mijn bestelling?

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en taksen. Hoeveel de verzendkost bedraagt, hangt af van het artikel (in bepaalde gevallen), het land van bestemming en /of regio en uw orderbedrag. Onze verzendtarieven kan u raadplegen op de pagina Levertijd en verzendtarieven.

Hoe kan ik betalen op KleineTovenaar.eu?

We bieden u de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden zoals Visa, iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Sofortbanking en cash bij afhaling. wij werken hiervoor samen met een paymentprovider: Mollie. Dit is een bedrijf dat dat voor ons het volledige betaalproces afhandelt. U betaalt dus aan hen via het betaalmenu op onze website. Bij afhaling kan u cash betalen.

Ik weet niet zeker of mijn betaling wel goed is uitgevoerd. Wat moet ik nu doen?

Eerst en vooral kan u zelf controleren bij uw betalingsinstelling of het bedrag werd afgeboekt van uw rekening. Wanneer u nog niet zeker weet of het in orde is, kan u ons contacteren. Hou er wel rekening mee dat een betaling via overschrijving meerdere dagen in beslag kan nemen, zelfs bij binnenlandse betalingen.

Kan ik met Visa betalen op KleineTovenaar.eu?

Jazeker, dit verloopt via onze payment provider Mollie die instaat voor een veilige betalingsomgeving.

Ontvang ik een aankoopbewijs?

Jazeker, we versturen de factuur samen met uw bestelling tenzij u een ander factuuradres opgeeft. In dat geval zullen wij de factuur bezorgen via e-mail en niet bij de bestelling voegen. Op die manier kan u een cadeautje laten verzenden zonder dat de ontvanger weet wat het gekost heeft.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 512 reviews.