Fysieke baby- en speelgoedwinkel te Minderhout

In augustus 2019 hebben we onze eerste fysieke winkel geopend. Iedereen is er van harte welkom om een kijkje te komen nemen, om de sfeer van Kleinetovenaar.eu op te snuiven of voor een eerste kennismaking.

We hebben in ons assortiment origineel, ecologisch en duurzaam speelgoed voor trendy kids, comfortabele en kwaliteitsvolle babyartikelen en leuke spulletjes voor happy parents. We hebben in ons gamma gerenomeerde merken, zoals Scratch Europe, Done by Deer, Kids Concept, Jabadabadoo. 

We houden ons vast aan een persoonlijke service en hechten veel waarde aan een goede klantenservice, zowel voor ons, als voor onze klant. Wij helpen u graag verder als u vragen hebt of extra advies nodig hebt.

 

Praktische informatie

 In onze winkel kan u de producten komen bekijken en afhalen. U kan in onze winkel cash betalen of via de betaalterminal. We hebben niet al onze producten uitgestald staan in de winkel. U kan een kijkje nemen in de winkel als u een product wenst te bekijken. We vragen dan wel graag om even vooraf te telefoneren. Als u in de winkel beslist, tijdens de openingsuren, om een product te kiezen dat niet uitgestald staat, zullen wij dit ‘s avonds bij u gratis komen leveren (voor leveringen in Hoogstraten). Als u verderaf gelegen bent, kunnen wij het versturen of kan u het na afspraak komen afhalen.

 

Openingsuren

Beste Klanten,

Het afgelopen jaar zagen wij een enorme evolutie in de Belgische retailmarkt. Door de coronacrisis werd online shoppen in België steeds populairder, daar waar ons land vroeger achterop hinkte. Hierdoor komen steeds minder mensen naar onze fysieke winkel en anderzijds nam de druk door de vele online bestellingen steeds toe. 

Om dit op te vangen, hebben wij besloten om onze fysieke winkel per 05-07-2021 niet meer te openen. U kan wel nog terecht voor afhalingen welke zijn geplaatst via onze webshop en dit tot eind augustus.

Wij kijken met enorm veel plezier terug op de afgelopen twee jaar dat we u hebben mogen ontvangen en verwelkomen u nog steeds in onze webshop!

Bedankt!

Team Kleinetovenaar.eu

De Kleine Tovenaar, Kleinetovenaar.eu, Bredaseweg 3A, 2322 Minderhout

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 470 reviews.