Selecteer een pagina

Fysieke baby- en speelgoedwinkel te Minderhout

In augustus 2019 hebben we onze eerste fysieke winkel geopend. Iedereen is er van harte welkom om een kijkje te komen nemen, om de sfeer van Kleinetovenaar.eu op te snuiven of voor een eerste kennismaking.

We hebben in ons assortiment origineel, ecologisch en duurzaam speelgoed voor trendy kids, comfortabele en kwaliteitsvolle babyartikelen en leuke spulletjes voor happy parents. We hebben in ons gamma gerenomeerde merken, zoals Scratch Europe, Done by Deer, Kids Concept, Jabadabadoo. Ook de bekendere merken hebben we in ons gamma, zoals Intex en Little Tikes en een klein assortiment van Studio 100.

We houden ons vast aan een persoonlijke service en hechten veel waarde aan een goede klantenservice, zowel voor ons, als voor onze klant. Wij helpen u graag verder als u vragen hebt of extra advies nodig hebt.

 

Praktische informatie

 

In onze winkel kan u de producten komen bekijken en afhalen. U kan in onze winkel cash betalen of via de betaalterminal. We hebben niet al onze producten uitgestald staan in de winkel. U kan een kijkje nemen in de winkel als u een product wenst te bekijken. We vragen dan wel graag om even vooraf te telefoneren. Als u in de winkel beslist, tijdens de openingsuren, om een product te kiezen dat niet uitgestald staat, zullen wij dit ‘s avonds bij u gratis komen leveren (voor leveringen in Hoogstraten). Als u verderaf gelegen bent, kunnen wij het versturen of kan u het na afspraak komen afhalen.

Openingsuren

 

Ook onze fysieke winkel zal de komende weken gesloten zijn door de maatregelen omtrent het virus.

Je kan daar steeds je bestelling plaatsen en kiezen voor afhaling of verzending. Wij leveren gratis in Hoogstraten en deelgemeentes.

Je kan steeds je bestelling afhalen na afspraak. Je kan ons ook steeds telefonisch bereiken: 03 677 00 14.

Hou moed! Samen komen we er doorheen!

 

De Kleine Tovenaar, Kleinetovenaar.eu, Bredaseweg 3A, 2322 Minderhout

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 338 reviews.