Het gamma van nu bij Kleinetovenaar.eu

Doorheen de jaren heeft Kleinetovenaar.eu heel wat leuke spulletjes gezien en mogen verkopen. Intussen heeft Kleinetovenaar.eu een mooi gamma aan leuke productjes voor onze kleine, grote mensjes met een aantal kwalitatieve merken die we graag voor jou in de kijker zetten.

Binnenkort komt er een nieuwe levering van zachte dekentjes en knuffeldoekjes van Nattou. Nattou staat voor kwalitatief, zacht en lieflijk, en is intussen ook een grote naam in de babywereld. Het zijn stuk voor stuk gezellige spulletjes met de mooiste en fijne tekeningen voor ieder een eigen vriendje: Jack, Jules & Nestor of Charlotte & Rose of Alex & Bibou. De collecties hebben telkens, mooie zachte kleuren die goed passen bij een lieve, nieuwe baby of jullie grote kapoen in wording!

Ons speelgoed van het merk Scratch staat dan weer voor natuurlijk en in hout verwerkt met oog voor detail. Zeer zeker heel fijn afgewerkt en ziet er nog eens mooi uit om vast te pakken en te ontdekken, om te bouwen of muziek te spelen, om te koken voor mama en papa. Allemaal ‘net echt’. Zo hebben we ook houten speelgoed van o a de merken Sevi en Charl’s Toys.

 Kleinetovenaar.eu heeft een groot gamma aan knuffels en pluche speelgoed. Daarin mocht het grote, Italiaanse merk Trudi niet ontbreken. Het is een merk met een mooi verhaal dat vooral staat voor degelijkheid en de pluche ziet eruit alsof het ‘net echte’ dieren zijn.

 

 

 

Om goed te spelen hebben we de grote merken Little Tikes, Wheely Bug, Trunki en Studio 100. Little Tikes kent iedereen! Gewoon goed speelgoed, goed voor uren speelplezier binnen en buiten! Wheely Bug ken je misschien niet? Het zijn de leuke loopautootjes in de vorm van dieren en door hun ronde vorm leert je kindje het evenwicht goed behouden en stimuleert deze vorm de coördinatie. Zeker een kijkje waard! Een Trunki reiskoffer kan je niet missen als je op reis gaat. Als je moe bent of je hebt juist volop energie. De koffer is steeds je toeverlaat. Ga maar eens kijken wat je allemaal doet met deze leuke koffer. Natuurlijk kan Studio 100 met zijn gewoonweg leuke figuurtjes niet ontbreken in het assortiment van Kleinetovenaar.eu

Let’s get social

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 498 reviews.