Selecteer een pagina

Gepersonaliseerde en geborduurde knuffels

Vanaf nu kan je ook gepersonaliseerde, geborduurde knuffels en knuffeldoekjes aankopen in onze webshop www.kleinetovenaar.eu. Zoek je een leuk, origineel en persoonlijk babygeschenk of verjaardag geschenk? Kijk eens in ons shophoekje van de geborduurde knuffels. Met een gepersonaliseerde, geborduurde knuffel heb je zeker een origineel en lieflijk cadeau om af te geven.

Knuffels of knuffeldoekjes kunnen heel persoonlijk zijn en hebben vaak ook een sentimentele waarde als het kindje groter wordt. Heb jij misschien nog knuffels waarmee jij hebt geknuffeld als baby of opgroeiende kind? Je houdt ze met veel eigen waarde bij, omdat ze zoveel voor je hebben betekend.

Een geschenk voor een verjaardag, voor een babyborrel, of een geschenk voor veel beterschapswensen,… Gepersonaliseerde en geborduurde knuffels en knuffeldoekjes kan je nu bij Kleinetovenaar.eu kopen.

 

 

 

Stap 1:

De knuffels en knuffeldoekjes vind je in ons assortiment bij ‘geborduurde knuffels’.

Bij ‘geborduurde knuffels’ kan je een leuke knuffel of knuffeldoekje kiezen om te borduren.

Stap 2:

Kies je knuffel of knuffeldoekje!

Je kan kiezen of je de knuffel wenst aan te kopen zonder de optie ‘borduren’, maar je kan ook kiezen voor ‘borduren’.

Hierbij kan je kiezen in welke kleur je de letters wil laten borduren en in welk lettertype. Je kan kiezen uit 4 verschillende lettertypes die steeds bij de foto staan afgebeeld en tussen 5 kleuren, waaronder ook de accentkleur die in de knuffel voorkomt. Je klikt de keuzes aan en drukt op de bestelknop.

Stap 3:

Vervolgens kan je bij de bestelnotities, in het volgende tabblad – onderaan bij ‘bestelnotities (optioneel), de naam en extra notities doorgeven.

Deze klant heeft gekozen voor de naam ‘Floris’, lettertype ‘Brandfort’ en met de accentkleur van de knuffel.

Stap 4:

In het winkelmandje kan je je bestelling afronden en betalen.

Om de bestelling van de gepersonaliseerde en geborduurde knuffels en knuffeldoekjes te verwerken, vraagt dit één à twee dagen extra tijd dan een andere bestelling.

Stap 5:

Dit was het eindresultaat voor deze bestelling.

Klaar om te verzenden en om iemand blij en gelukkig te maken!

Je kan je persoonlijk cadeautje ook door ons laten inpakken met een leuk, handgeschreven kaartje erbij en een mooie strik er rond!

 

 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen