Het verhaal van Kleinetovenaar.eu

Het verhaal van KleineTovenaar.eu begon in 2012. Bij ons was er zelf een baby’tje op komst. Ons leven zag er toen uit met veel voorbereidingen voor de baby. Nick, mijn man, heeft een ijzersterk karakter en wil steeds vooruit kijken. Nick is een hardwerkende papa en middenin de baby -en kinderwereld ontstond de idee om een eigen webshop met speelgoed te starten, toen genaamd Spellenbestellen.be. Een webshop met speelgoed, knutselmateriaal en ontdekkingsspulletjes voor de allerkleinste onder ons. We hadden ook een shophoekje voor mama en papa met verzorgingsproductjes.

Nick heeft met zijn diploma van Informaticus een streepje voor om de webshop te runnen. Hij kreeg steeds meer de kriebels en kansen om zijn werk hierin uit te breiden en startte begin 2015 met zijn eigen internetbureau Kinschots Consultancy. Ik volg, als mama en echtgenote van een hardwerkende man, ook het leven van de webshop op de voet. Ik sta aan de zijlijn, maar door de steeds druk wordende agenda van Nick was mijn hulp meer dan welkom. Ik volg de klantenadministratie en klantenontvangst op en ben een steun en kracht voor de webshop en Kinschots Consultancy.

Nu is Kleinetovenaar.eu een webshop met lifestyle producten voor baby’s en kids. Kleinetovenaar.eu biedt u producten van waardevolle merken aan, waarmee onze opgroeiende kids zich kunnen amuseren, goed voor urenlang spelplezier! Ook hebben we tal van cozy producten in ons gamma! We zorgen voor een warme en gezellige sfeer en willen u als klant de beste service bieden. Kijk gerust op onze webshop vol sfeer, Kleinetovenaar.eu, en snuif onze sfeer op die we aan u willen geven!

Wij, samen met onze grote fan, Tess, helpen u graag verder in onze webshop die u heel wat te bieden heeft. We zijn zeker niet aan hun eerste proefstuk toe, maar zijn vastbesloten om Kleinetovenaar.eu te doen groeien, zodat het u nog veel meer kan bieden dan nu het geval is.

 

Welkom op Kleinetovenaar.eu!

 

Let’s get social

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 498 reviews.