Selecteer een pagina

Inpakservice speelgoed en geschenken

Inpakservice speelgoed en geschenken

Niks leuker dan een mooi ingepakt cadeautje, maar online is dit vaak niet zo eenvoudig. Soms geven webshops gewoonweg een stuk geschenkpapier mee, maar dat is natuurlijk geen echte inpakservice. Wij bij KleineTovenaar.eu houden het graag eenvoudig en bieden u een echte online inpakservice voor kleine geschenken en het kleine speelgoed. Uw bestelling wordt mooi ingepakt en vervolgens verzonden in een stevige, gerecycleerde omdoos.

Voordelen inpakservice

  • Goedkoop
  • origineel ingepakt
  • Mooi feestpapier
  • Leuk inpaklint
  • Een handgeschreven kaartje
  • Doos in doos

Doos in doos geschenkverpakking

Doos in doos geschenkverpakking, wat wil dat nu eigenlijk zeggen? Wel wij pakken kleine geschenken en klein speelgoed graag mooi in, maar natuurlijk moet uw bestelling ook nog verzonden worden. Als we dat doen zonder omdoos dan is de feestverpakking beschadigd als uw bestelling aankomt. Om dat te vermijden, wordt uw bestelling feestelijk ingepakt en vervolgens in een gerecycleerde doos verzonden. De factuur wordt naar u thuis verstuurd via e-mail wanneer u daar om vraagt. De bestelling rechtstreeks naar de eindgebruiker. Iedereen gelukkig! Als extra kan u ook een gedrukt premium kaartje mee bestellen en daar de persoonlijke boodschap op laten noteren.

Voor volwassenen en kinderen

Voor een bescheiden prijs bieden we een inpakservice voor kinderen en een inpakservice voor volwassenen aan. Natuurlijk zit het verschil voornamelijk in het gebruikte feestpapier. Voor kinderen mag het immers wat speelser.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 215 reviews.