Leuk speelgoed in onze webshop

Leuk speelgoed in onze webshop. Daar streven we naar bij Kleinetovenaar.eu. We kiezen daarom selectief ons gamma van lifestyle producten in onze online speelgoedwinkel.

De tijd van nu. De moderne stijl. Waar hechten we zoveel belang aan? Kleinetovenaar.eu is ook een modern en jong bedrijf dat met de tijd mee wil. Een webshop, dat hoort al bij de moderne tijd. Is een webshop bewust bezig met het ecologische, het milieu, het bewust omgaan met onze kindjes?

Onze webshop is een moderne webshop die bewust omgaat met het hier en nu. Met wat de mama en papa nu bezighouden en wat de moderne kids bezighoudt. Daarom willen we ons gamma zo origineel mogelijk maken, met heel wat plaats voor de moderne, soms drukke en gejaagde, maar ook heel bewuste levensstijl van de gezinnetjes van nu. We willen een zo ruim mogelijk assortiment aanbieden met heel wat lifestyle producten en speelgoed voor iedereen.

 

Het gamma bij Kleinetovenaar.eu anno 2018

Zo hebben we een uitgebreid, educatief, houten speelgoed. Het weerspiegelt het ecologische en de bewuste levensstijl die vandaag echt meespeelt. Kijk naar het houten speelgoed van Scratch,  Goki, Charl’s Toys, Sevi.

Kleinetovenaar.eu wil bewust haar eigen assortiment kiezen en is daar ook heel selectief mee bezig. We zijn steeds op zoek naar leuk speelgoed.

We denken aan het milieu en een gezonde en bewuste levensstijl, maar tegelijkertijd willen we zeker ‘het spelen’ van onze kindjes niet afnemen. Daarvoor hebben we een groot gamma van bijvoorbeeld Little Tikes of zijn er de reiskoffers van Trunki.

Onze bewuste en gezonde levensstijl wordt ook weerspiegeld in het merk Skip Hop. Het zijn functionele spullen, bekijk bijvoorbeeld hun assortiment van lunchboxen, drinkflessen en snackdoosjes.

We willen steeds meer met respect omgaan voor de natuur, maar ook voor onze voorouders en voor wie ons grootgebracht heeft of voor wie ons gemaakt heeft tot wie we zijn. Daar staat zeker het merk Retro Roller  en Little Dutch voor. Retro Roller met de retro loopautootjes, en Little Dutch met de lieflijke figuren in de houten afwerking. Het is modern en toch retro en nostalgisch.

Meer respect met meer aandacht voor de kindjes zelf, ook al is ons leven zo gejaagd. Voor de kindjes maken we tijd. Dit is de tijd anno 2018. Dit tonen de merken Nattou, Done by Deer, Franck Fischer en Trudi.

Dan niet te vergeten het educatieve, leuk speelgoed voor elk kindje. Wat super belangrijk is en wat ongetwijfeld voor elke ouder belangrijk is: Onze kindjes moeten goed kunnen leren en moeten alle kansen om zich goed te voelen en om zich goed te kunnen ontwikkelen. Bekijk bij ons het educatieve speelgoed van Fat Brain Toys.

Dit is Kleinetovenaar.eu anno 2018: Ecologisch. Origineel, Voor trendy en moderne kids!

Let’s get social

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 498 reviews.