Selecteer een pagina

Infofiche Aroma Home

In het kort

Oprichtingsjaar: 2000

Land: Groot-Brittannië

Assortiment

opwarmbare items, zoals warmwaterflessen, warmwaterkruiken, verwarmbare oorwarmers, verwarmbare handwarmers, warmtekussens,…

Video

Een woordje uitleg

Aroma Home

Aroma Home is een merk dat in Groot-Brittannië is gestart rond 2000. Het bedrijf is gestart met het ontwerpen van warmwaterflessen. Het bedrijf wilde producten maken die voornamelijk vermoeide spieren kon kalmeren. In de warmwaterflessen staken ze aromatherapie. Het werd een succes. Een zak dat warm houdt met etherische oliën, aromatherapie in eigen huis, gemakkelijk en functioneel. De producten zorgden niet alleen voor kalmerende spieren, maar voor ontspanning, beter slapen, had een stress verminderende werking,…

Het zijn stuk voor stuk producten die superzacht zijn, heerlijk geurend, zorgen voor rust, ontspanning, kalmte. Het zijn leuke producten om te geven en om te krijgen. Ze zijn mooi, functioneel en gewoon heerlijk. Voor iedereen. Waar het hele gezin van kan genieten. Dat is ook de missie van Aroma Home.

Dit was en is nog steeds hun succes. Het bleef dus niet alleen bij de warmwaterflessen. Het bedrijf maakte een eigen gamma van mooie, functionele producten met een ‘warm’ karakter die zelf te gebruiken zijn, dat is Aroma Home.

Het tweede product dat ze op de markt brachten, waren de Fuzzy slippers. Deze kan je ook in onze webshop vinden. Het doet ‘warm’ aan, zorgt voor een huiselijke sfeer en onrechtstreeks geeft het ook rust en ontspanning.

De dag van vandaag is Aroma Home er voor iedereen. Voor de kindjes hebben ze producten met een eigen karakter, een persoonlijkheid waar dat het kind uit kan kiezen: verschillende kleuren en figuren, dierenmotieven en superzachte materialen. Zoals bijvoorbeeld de Hugs Hotties, Fuzzy Friends. De producten zijn allemaal voorzien van de noodzakelijke veiligheidsnormen.

Voor de ouders ontwierp het bedrijf verwarmbare producten die steeds veilig zijn en aromatherapie bieden. Deze producten kunnen opgewarmd worden in de magnetron en hebben een kalmerend effect.

Voor volwassenen zijn er verschillende producten van Aroma Home die wellness, ontspanning en rust geven. Ze creëren verwenning en luxe. Zoals bijvoorbeeld voetverwarmers, oogmaskers, warmwaterflessen, bodywarmers, oorwarmers, body wraps, …

Heerlijke verwennerij. Ook bij Kleinetovenaar.eu.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen