Selecteer een pagina

Infofiche Bébé Jou

In het kort

Oprichtingsjaar: 1949

Land: Zwitserland

Oprichter: Frieda Kirchbaum

Assortiment

babyverzorgingsproducten en babyartikelen

Video

Een woordje uitleg

Bébé Jou

Bébé Jou is het merk achter het bedrijf Atelier 49 in Nederland. Het bedrijf heeft reeds jarenlange ervaring in de sector van babyverzorging en baby artikelen. Net daaro hebben ze hun eigen identiteit kunnen verwezenlijken en hun standpunt en eigen waardes hier in kunnen vervolledigen met wart het merk Bébé Jou nu naar buiten draagt. Het merk wil toegankelijke producten op de markt van hoogwaardige kwaliteit tegen voordelige en eerlijke prijzen. De kwaliteit van hun producten staat steeds voorop en ze willen hierbij ook meewerken en meedenken aan de noden van de moderne maatschappij. In 1949 start Frieda Kirchbaum in Zürich, Zwitserland haar eigen bedrijf met een eigen lijn van kinderkleding en babyartikelen. Dit was de start van een mooie geschiedenis voor Bébé Jou. Later in 1955, met de groei van het bedrijf ontstond deze naam. Nu wordt het merk van babyartikelen in meer dan 30 landen verkocht.

Bébé Jou typeert zich in de compleetheid van het merk. Ze willen een zo ruim mogelijk gamma aanbieden met producten die nodig zijn voor de verzorging van je baby. Ze denken hierbij aan mooie kleuren en verschillende motieven. De motieven met de figuren: nijntje, Disney en Winnie the Pooh komen geregeld terug op deze producten. Met deze verscheidenheid wilt het bedrijf het merk zo toegankelijk mogelijk maken en een zo breed mogelijk publiek aanspreken. Een goede balans in de prijs-kwaliteit is een sterkte van het merk. De producten krijgen geregeld een vernieuwing.

Het merk heeft voor hun textiel het öktotex label. Dit label betekent dat de stoffen die de fabrikant gebruikt moeten voldoen aan hoge eisen in verband met de veiligheid en gezondheid van kinderen. Hiermee staat één van hun belangrijke waardes vast: Ze willen voor hen en voor hun klanten enkel het allerbeste.

De moderne collectie van Bébé Jou heeft 5 grote pijlers: Verzorging, baden, eten en drinken, toilet training en textiel. Bébé Jou staat vooral bekend van hun gamma aan producten in de baby badverzorging.

Een merk met sterke waardes en een eigen identiteit. Daarom ook verkrijgbaar in onze webshop. 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen