Selecteer een pagina

Infofiche Bontoy

In het kort

 Oprichtingsjaar: 2012

Land: Zuid-Korea

Assortiment

loopauto’s en reiskoffers

Video

Een woordje uitleg

Bontoy

Bontoy heeft de missie om veilig speelgoed van een heel goede kwaliteit aan te bieden. Het merk is in 2012 opgestart in Zuid-Korea en is nu een toonaangevend ‘ride-on’ speelgoedmerk. Het werd in 2014 sterk verbeterd en vernieuwd door meer onderzoek en meer ontwikkeling.

Het ride-on speelgoedmerk is ook CE gecertificeerd. Ondertussen heeft het nieuwe merk zijn tweede collectie uit. Ontwikkeling, onderzoek, opvoeding, de veranderende maatschappij staan centraal bij het merk. Hiermee is het bedrijf steeds in evolutie, steeds vernieuwend en wil het dus steeds ‘de beste’ zijn in zijn vak. 4 woorden houdt het merk steeds vast: Veiligheid, geluk, het stimuleren van de motorische vaardigheden en innovatie.

De loopautootjes doen denken aan walvissen! En dat is net de bedoeling! Het merk wil het dier in de belangstelling zetten, omdat ze een zachtaardig karakter hebben en leven ze voornamelijk van de kleine dingen die ze vinden in het water. Hun leven verschilt niet zo zeer dan dat van de mens: Ze ademen lucht door hun longen, baren hun jongen op dezelfde manier, en voeden hen ook met melk en ooit waren ze toch landdieren. Het merk wil dit doorgeven aan onze kinderen.

Het autootje heeft hoogwaardige wielen. Ze zijn schokbestendig en uit rubber gemaakt. Het is soepel en stuurt licht. De Bontoy loopautootjes zijn bovendien geruisloos wat dan weer voor de kindjes, maar ook voor mama en papa leuk is.

En super handig: Je kan het autootje gebruiken vanaf 18 maanden tot… 8 jaar. Het autootje is namelijk verstelbaar in verschillende hoogte niveaus.

De Bontoy Traveller, de tweede collectie, heeft een verborgen kofferruimte en kan je ook met een hendel omhoog trekken, net als een koffer.

Gewoon super leuke, en innovatieve producten voor de kinderen van nu. Daarom, nu bij Kleinetovenaar.eu in het gamma!

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 271 reviews.