Selecteer een pagina

Infofiche Bruder

In het kort

Oprichtingsjaar: 1926

Land: Duitsland

Assortiment

miniatuurvoertuigen op de schaal 1:16

Video

Een woordje uitleg

Bruder

Sinds kort hebben we er een aantal belangrijke merken bij in onze webshop. Bruder is er één van. Bruder vervaardigt mooie, degelijke miniatuurvoertuigen al dan niet met personages uit de landbouwwereld in de schaal 1:16.

Volgens hun is spelen geen doel op zich, maar laat je het best de kinderen eigen ervaringen opdoen in de wereld om zich heen en die ten volle laten gebruiken in hun ontwikkeling. Daarom zijn deze miniatuurversies vanuit de landbouw zo echt mogelijk met uitgebreide details. Het is speelgoed in modelformaat om kinderen te inspireren en te motiveren. Ze willen het rollenspel aanmoedigen en hen de technische achtergronden leren begrijpen. Het speelgoed van Bruder moet functioneel, handig en stabiel zijn.

Hun producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze gebruiken de kennis en ervaring van toonaangevende fabrikanten en werken op die manier samen om hun speelgoedvoertuigen ook met degelijke plastic materialen te voorzien. Het bedrijf wil steeds innoverend zijn met een hoge klanttevredenheid. Daarom zetten ze alles op alles op het vlak van technologie en expertise. Plastic materialen, maar wel van duurzame kwaliteit.

Bruder is een familiebedrijf en wil haar eigen normen en waarden naar buiten brengen, maar wil op die manier ook aan de hoogste kwaliteit en service werken.

Bruder is onderverdeeld in thema’s: constructie, hulpdiensten, commerciële voertuigen, vrije tijd, agrarische voertuigen, voertuigen voor het bosgebied. Verschillende voertuigen, maar dus lang niet meer uit de landbouwwereld. Bruder spreekt tot de verbeelding en is toch zo echt, door de gedetailleerde afwerking van de voertuigen, maar hebben toch een robuust uiterlijk. Het merk wil zich bewust houden aan de juiste kleuren die de merken meedragen vanuit de echte wereld. Dit typeert het merk. Hun levensechtheid en de gedetailleerde afwerking. Hierin komt hun filosofie duidelijk naar buiten.

De meeste speelgoedartikelen hebben ook tal van accessoires, zodat ze uit te breiden zijn. Bruder kenmerkt zich door o.a. de merken: John Deere, Fendt, Deutz, New Holland, Claas,…

Voor stoere jongens en stoere meisjes die willen spelen en leren!

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 271 reviews.