Selecteer een pagina

Infofiche Charl’s Toys

In het kort

Oprichter: nieuwe zaakvoerster; Petra Paas

Oprichtingsjaar: opgericht rond 1980, maar overgenomen in 2015

Land: Nederland

Assortiment

Allerlei houten speelgoed:

houten schommelpaarden
houten gezelschapsspelletjes
nostalgische houten spelletjes
houten tandendoosjes
houten kegelspellen
houten puzzels

Video

Een woordje uitleg

Charl’s Toys

Het Nederlandse Charl’s Toys startte rond ongeveer 1980. Het bedrijf bouwde zich snel uit tot een groothandel voor houten speelgoed met naam en faam. Het bedrijf was de specialist in zijn vak. Het bedrijf was en is gericht op een scherpe prijs voor unieke producten die het aanbiedt.

Het speelgoed wordt geproduceerd voor Charl’s Toys zelf en wordt door hen geëxporteerd in verschillende landen zoals Nederland, België , Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk en Spanje. De nadruk bij het merk van het houten speelgoed is unieke producten aanbieden voor een scherpe prijs.

In 2015 is Charl’s Toys nieuw leven ingeblazen door zaakvoerster Petra Paas en heeft het bedrijf van houten speelgoed zelf ook een vernieuwing gecreëerd. Charl’s Toys wil de dag van vandaag meer naar buiten komen met uniek houten speelgoed dat sprookjesachtig lijkt met figuren als ridders, draken en prinsessen door de nostalgische sfeer van het houten speelgoed. Het bedrijf zelf vindt het belangrijk dat ze zoveel mogelijk producten zelf in voorraad hebben, zodat ze voor haar klanten een snelle levering kunnen voorzien. Ook de duurzaamheid van de producten vinden ze belangrijk. Het bedrijf zelf heeft acties lopen om kansarme kinderen ook speelgoed te kunnen geven en op die manier doen zij ook iets terug voor de samenleving. Ook al zijn ze een groothandel en loopt het vele contact digitaal vinden zij het toch belangrijk om het persoonlijke klantencontact te behouden.

Het houten speelgoed van Charl’s Toys omvat bij Kleinetovenaar.eu vooral nostalgisch speelgoed, zoals tolletjes, kegelspelletjes, poppenhuisjes, houten schommelpaarden en andere leuke spulletjes. Het eigen verhaal en het houten speelgoed spreekt ons net daarom aan om dit bij Kleinetovenaar.eu in voorraad te hebben.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen