Selecteer een pagina

Infofiche Dhink

In het kort

Oprichter: MTM Gifts

Oprichtingsjaar: 2007

Land: België

Assortiment

eigentijdse lifestyleproducten zoals:
* ledlampen,
* allerlei gemakkelijke huishoudelijke producten,
* sleutelhangers,
* spaarpotten,…

Een woordje uitleg

Dhink

Dhink is een merk van Belgische makelij met een internationale toets. Het bedrijf heeft ook een belangrijke naam in Hong Kong. Het merk is gestart in 2007 met eigen ontwerpen van Belgische ontwerpers in het bedrijf zelf. Het richt zich op de moderne levensstijl van wat de mensen van vandaag bezighoudt en interesseert. Dhink is gebaseerd op felle kleuren en ook pastelkleuren met mooie vormen en hedendaagse, lieflijke figuren. Dhink heeft een moderne werkwijze en is echt een modern merk dat zich vooral laat zien door het visuele naar buiten te brengen. Hun mooie figuren en hun kleurrijke vormen.

Het zijn allemaal leuke hebbedingetjes voor een mooi en gezellig interieur dat mensen bij elkaar moet brengen en mensen ‘warmte’ wil geven. Het merk wil met deze producten vooral positieve emoties uitlokken en blijheid en geluk weergeven.

Het bedrijf dat Dhink in het leven riep heeft reeds jarenlange ervaring in de sector, design en consumentenproducten. Het bedrijf is eerder gestart in 2000 als online groothandel van lifestyle producten. Hun sterkste eigenschappen zijn volgens hunzelf: funky, trendy en de functionele touch van hun producten. Het bedrijf biedt een persoonlijke service, waardoor ze ook degelijke producten kunnen vervaardigen en aan de klant brengen.

Vanuit die ervaring en hun interesse zijn ze gestart met dit eigenwijs, maar hedendaags merk dat de moderne mens aanspreekt. Het bedrijf wil de productie van hun spullen en het design van hun producten bewust in eigen beheer houden om het zo eigen mogelijk en zo persoonlijk mogelijk te houden. Ze willen hierbij dat de producten iedereen aanspreekt en uit verschillende culturen.

Dhink bestaat de dag van vandaag uit producten die je huis gezellig en ‘warm’ kunnen maken: Kussens, lampen, toiletartikelen, stereo luidsprekers, allerlei gemakkelijke huishoudelijke hebbedingetjes, sleutelhangers enz.

In onze webshop kan je van het merk bijvoorbeeld de kussens, spaarpotten en ledlampen vinden.

Mooi, hedendaags, modern, kleurrijk,… 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen