Selecteer een pagina

Infofiche Done by Deer

In het kort

Oprichter: Helene Hjorth
Oprichtingsjaar: 2014
Land: Denemarken

Assortiment

  • knuffels
  • dekentjes
  • beddengoed
  • hydrofiele doeken
  • speeltapijten
  • rugzakjes
  • muziekmobielen
  • trekfiguren

Video

Een woordje uitleg

Done by Deer

Done by Deer is een relatief nieuw merk dat opgestart is in Denemarken in 2014. De designer van het merk is Helene Hjorth. De naam betekent in het Deens ‘dier’. Het uitgangspunt van haar was eenvoudig. Leuke spulletjes ontwerpen voor kids, maar die ook mooi staan in het interieur en spulletjes ontwerpen die ook mama en papa aantrekken door het design. Het moest de natuur terugbrengen en het diertje is overal in de productjes terug te vinden. Hun belangrijkste doel is moderne speelgoed -en babyartikelen maken voor families met baby’tjes en gezinnen met peuters.

Done by Deer wil vooral innoverend zijn met sobere kleuren die een rustgevend effect hebben. Het merk wil laten zien dat er zeker een evenwicht kan zijn in de kinderlijke kleuren en het oog voor de Deense stijl. Net daarom heeft Done by Deer een eigentijdse en toch opvallende decoratiestijl die iedereen aanspreekt die houdt van modern en hedendaags. Het merk Done by Deer wil naar buiten komen met natuurlijk zachte kleuren met oog voor detail en de veiligheid voor het kind voorop.

Het merk van speelgoed -en babyartikelen voldoet met hun producten aan de strikte Europese eisen in verband met de veiligheid van deze producten op de markt. Met zijn leuke figuren die een rustig karakter uitstralen heeft het merk in de tijd van nu waar veel aandacht wordt besteed aan snelheid, maar tegelijk ook aan wellness en rust aan zijn populariteit gewonnen. Done by Deer wil naar de consument toe 100 % vriendelijk hun service aanbieden en wil dit ook in hun producten laten terugkomen. De kinderlijke diertjes en de lieflijke figuurtjes tonen dit zeker aan.

In het assortiment aan speelgoed -en babyartikelen zitten dekentjes, hydrofiele doeken, knuffels, speeltapijten, muziekmobielen, rugzakjes,… De speelgoed -en babyartikelen van het merk bestaan uit een aantal vaste figuurtjes: Croco de Krokodil, Antee de Miereneter, Elphee de Olifant, Raffi de Giraf. De figuurtjes doen lief en kinderlijk aan en hebben rustgevende kleuren. Dit alles zegt wat Done by Deer wil vertellen.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen