Selecteer een pagina

Infofiche Elou

In het kort

Land: Portugal

Assortiment

speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters, vervaardigd uit kurk

Video

Een woordje uitleg

Elou. Het spreekt. Het is een merk van speelgoed voor baby’s en peuters met een missie. Een missie om u tegen te zeggen. Het speelgoed van Elou is gemaakt uit kurk, helemaal natuurlijk vervaardigd en puur Portugees. Hypoallergeen materiaal en sterk gericht op de groei ontwikkeling en de ontdekkingsfases van onze ukkepukjes. Het speelgoed heeft een zachte structuur dankzij het materiaal dat is gebruikt. Het is bovendien enorm licht, schokbestendig en heeft een hoog absorptievermogen. Het doel van deze productie is het ecologische, maar ook de toelevering van kurk en om deze waardevolle manier van het gebruik ervan te stimuleren. Ecologisch en het zorgt in al haar facetten voor een stimulatie in de economie.

Kurk is een natuurlijke substantie van de buitenste laag van de kurkeik. Als grondstof wordt kurk steeds vaker gebruikt als toegevoegde waarde aan een positief stimulerende economie.

Het speelgoed hiervan is vervaardigd met kennis uit hogescholen en nationale instellingen uit Portugal. Het voldoet aan de hoogste veiligheids-en kwaliteitsnormen. Kurk heeft in Portugal een hoge culturele waarde en het bedrijf wil hiermee kurk opwaarderen in andere culturen.

Elou spreekt en wil in al haar facetten puur en eenvoudig zijn. Zo doet het tegelijk modern en ook nostalgisch aan, met de noden aan de maatschappij van nu. In het assortiment van Elou kan je verschillende spulletjes en spelletjes terugvinden. Zo heeft het gamma o.a. evenwichtsspelletjes, domino, ontdekkingsspelletjes voor de allerkleinsten, puzzels, bouwblokken, speelgoedautootjes, …

Hun missie is: een innovatief alternatief aanbieden dat de spontaniteit herstelt die de ontwikkelingsfase en de ontdekkingsfases voorop zet in functie van het spelen.

Voor het ecologische aspect is steeds meer aandacht. We willen allemaal bewust leven en met een duidelijk doel voor ons. Elou is hier een prima voorbeeld van. Het is een bewuste, eigen manier van leven, een leefstijl dat het persoonlijk maakt met cachet. We willen onze kinderen een sterke, eigen waarde meegeven met duidelijke doelen. Hiervoor staat Elou. Voor ons sterke redenen om voor Elou te gaan in onze webshop.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen