Selecteer een pagina

Infofiche Fat Brain Toys

In het kort

Oprichter: Dhr. Carson

Oprichtingsjaar: 2002

Land: Omaha, Verenigde Staten

Assortiment

Leuk, educatief speelgoed met een eigentijdse toets voor peuters, kleuters en opgroeiende kinderen.

Video

Een woordje uitleg

Fat Brain Toys
Fat Brain Toys is eigenlijk, zoals ze het zelf vernoemen, een gewone leuke bende die net dat ietsje anders speelgoed wil uitbrengen. Het zijn een groep mensen die met elkaar verbonden zijn en met hun beide voeten op de grond staan. Ze putten uit hun eigen ervaring en willen net daarom net dat iets anders speelgoed op de markt brengen. Het zijn steeds leerrijke producten, het betere educatieve speelgoed, met een eigentijdse, maar toch ook wel eigenwijze toets.

Een sterk verhaal
Het bedrijf is opgericht in 2002 in Omaha, de Verenigde Staten. Het begon allemaal met de toen 10-jarige Adam Carson. Hij kreeg magnetisch bouwspeelgoed cadeau met zijn verjaardag. Hij wilde dit heel graag uitbreiden, maar de zoektocht bleek moeilijk te zijn. Zijn vader die toen webontwikkelaar was, kreeg het idee om zijn zoon dan zelf te helpen en startte zijn eigen online speelgoedwinkel met net dat iets andere speelgoed. Dit was de mooie, kleine start van Fat Brain Toys. Het werd een succes en ze groeiden snel. Het bedrijf begon met magnetisch speelgoed, maar heeft de dag van vandaag heel wat meer voorraad en ook andere speelgoedartikelen. Er zijn ondertussen meer dan 60 verschillende en originele speelgoedartikelen van Fat Brain Toys ontwikkeld. Nu heeft Fat Brain Toys eigen winkels en hun eigen grote verzamelaars en liefhebbers van het merk. Ze blijven zich resoluut vasthouden aan hun kernwaarde: Kwaliteitsproducten aanbieden en daarvoor hard werken met de nodige gastvrijheid voor hun klanten en hun medewerkers en samenwerkers in een goed team. Dit is en blijft hun succes.

Hun team bestaat uit uitvinders, bedenkers, ontwerpers over heel de wereld. Ze hechten voor hun producten veel belang aan de waarde van het product, de kwaliteit en veiligheid. Ze zorgen ervoor dat de materialen, het uitzicht zowel de kindjes en de ouders aanspreken… Het zijn inderdaad net die iets andere producten die je niet overal vindt en dit wil het bedrijf ook zo houden.

Het is een mooi verhaal van gewone mensen zoals jij en ik. Het zijn producten met een eigen karakter en een eigen persoonlijke en hedendaagse toets. ‘Net dat ietsje anders’, zoals het merk het zelf wil. Dit is Fat Brain Toys en zeker een goede reden voor Kleinetovenaar.eu om deze spulletjes aan te bieden.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 271 reviews.