Selecteer een pagina

Infofiche Franck Fischer

In het kort

Oprichter: Annemarie Franck en Charlotte Fischer

Oprichtingsjaar: 2005

Land: Kopenhagen, Denemarken

Assortiment

knuffels
speeltapijten
speelbogen
rugzakjes
kussentjes
trekfiguurtjes
decoratie voor de kinderkamer
babyartikelen

Een woordje uitleg

Franck Fischer

Annemarie Franck en Charlotte Fischer startte een nieuwe collectie van speelgoed & babyartikelen in 2005 in Kopenhagen. Ze wilden speelgoed -en babyartikelen voor kinderen van 0 tot 5 jaar uitbrengen die karakter uitstraalden. Het design moest eenvoudig blijven met een kinderlijke touch: dierenfiguren van over de hele wereld. De focus lag op interieur producten en moest de hele familie aanspreken.

De Scandinavische roots moest zeker verwerkt worden in het design en met een precies oog voor detail. Functionaliteit en de moderne, Deense stijl staan hierbij centraal. Het uitgangspunt is dus eenvoudig. De roots van het merk naar voor brengen: een Scandinavische, Deense look met zachte kleuren, maar wel met een speels karakter en van degelijke kwaliteit. Dit is Franck Fischer met haar speelgoed & babyartikelen. Franck Fischer heeft originele knuffels, rugzakjes, speeltapijten, speenhouders, slabbetjes, speelbogen, dekentjes,… Dit allemaal met dierenprint. Dierenfiguren van over heel de wereld.

Annemarie Franck is een opgeleide designer en heeft steeds in de fashion gewerkt. Ze werkte eerder voor speelgoed fabrikanten en in het bijzonder voor Duplo en Lego. Nu is ze ook werkzaam als lerares voor The Royal Danish Academy of Fine Arts and Design.

Charlotte Fischer heeft een Master in Economische Wetenschappen behaald in Frankrijk. Ze heeft verschillende werkervaringen opgedaan vooraleer ze startte met het project van Franck Fischer, samen met Annemarie Franck. Twee sterke dames achter een top merk!

Waarom staat Kleinetovenaar.eu achter het merk Franck Fischer? De Scandinavische, Deense stijl in de producten geven rust weer, oog voor de natuur en spreekt aan voor iedereen door de kleuren en de motieven die het merk gebruikt. Het straalt klasse en eigenheid uit.

Bekijk ons assortiment

 

 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen