Selecteer een pagina

Infofiche Goki

In het kort

Land: Duitsland

Stad: Hamburg

Assortiment

Allerlei houten speelgoed

Video

Een woordje uitleg

Goki

Goki is een Duits speelgoedmerk, vanuit Hamburg, dat bestaat uit ervaren speelgoedontwerpers. Ze noemen hun merk zelf ook wel “avonturenland”. De oprichters komen beide uit familie die zich bezig hielden met kleinhandel. Ze willen de kinderen hun verbeeldingskracht, motoriek en gevoeligheid stimuleren.

Elk product is belangrijk en heeft telkens een degelijke procedure nodig om te bouwen. Het bedenken, uittekenen, een structurele vorm geven met kleurrijke illustraties. Het bedrijf wil belang hechten aan de hedendaagse wereld en het leven van de moderne mens. In economisch moeilijke tijden vinden zij het des te meer belangrijk om kwaliteitsvolle producten op de markt te brengen tegen een eerlijke prijs met een goede samenwerking met de leveranciers en hun verdelers.

Goki staat bekend om het maken van houten speelgoed dat gemaakt is voor kinderen met een functioneel ontwerp en eigentijdse kleuren. Ze geloven er in dat houten speelgoed de ontwikkeling van het kind stimuleert door hun motorische, sensorische en tactiële vaardigheden te gebruiken. De veiligheid van de producten wordt gegarandeerd door hun eigen testlabaratorium.

Ze hebben in hun labaratorium verschillende apparaten, waaronder een apparaat dat metalen in verf snel kan opsporen.Goki heeft heel uiteenlopende speelgoedartikelen, zoals puzzels, geschenkartikelen, buitenspeelgoed, muziekinstrumenten, speelgoedvoertuigen, klein speelgoed voor onze kleine ukkepuks,… Dit allemaal uit hout. Ook hun opmerkelijk gamma van Goki Nature is zeker de moeite waard.

Goki Nature heeft de uitstraling van puurheid, natuurlijk en ecologisch.Neem een kijkje in ons assortiment houten speelgoed.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 271 reviews.