Selecteer een pagina

Infofiche Hape

In het kort

Oprichter: Peter Handstein

Oprichtingsjaar: 1986

Land: Duitsland

Assortiment

allerlei speelgoed vervaardigd uit duurzame, milieuvriendelijke materialen

Video

Een woordje uitleg

Hape

Sinds kort zijn we trotse verdeler van het gerenommeerde merk Hape. Hape is een topmerk dat de filosofie heeft dat elk kind moet kunnen spelen en dat de ouders de taak hebben om de kindjes hierin te begeleiden en te ondersteunen. Het speelgoed is gemaakt om te spelen, te leren en de wereld te verkennen. Hape heeft haar naam kunnen opbouwen en is ongeveer 30 jaren geleden gestart. Peter Handstein leidt de Hape Holding AG. Zijn visie is dat kinderen niet spelen om te leren, maar al spelend opgroeien.

Het speelgoed is er voornamelijk voor baby’s, voor de peuters en de kleuters en de opgroeiende kinderen tot ongeveer 8 jaar. Het speelgoed heeft een uitgebreid gamma, bestaande uit badspeelgoed, constructiespeelgoed, gezelschapsspelletjes die vervaardigd zijn uit duurzame materialen, maar ook muziekmobielen, speelgoed om de wereld te ontdekken voor onze kleine (b) engeltjes, muziekinstrumenten, knikkerbanen, puzzels. Het merk heeft ook een uitgebreid gamma aan treinen, treinsporen en de accessoires.

Hape is een modern merk dat de hedendaagse waarden en normen bewust meedraagt in hun naam. Volgens hun zijn ze de grootste producent van houten speelgoed. Ze hebben een sterke voorkeur om natuurlijke en hernieuwbare materialen te gebruiken en milieuvriendelijk te werken voor hun klanten. Ze hebben een groot assortiment van bamboespeelgoed en de plastieken materialen zijn duurzaam genoeg om kwaliteitsvol speelgoed te kunnen leveren. Het merk heeft de bedoeling dat het speelgoed door de generaties wordt doorgegeven en niet wordt weggegooid.

Milieuvriendelijk en ook bewust voor het goede doel staan. Dat is het werk van een topmerk in de speelgoedbranche. Het merk heeft 3 scholen op het platteland van Guizhou, China, gebouwd en hierdoor kunnen meer dan 3000 kinderen spelen en leren.

Een aantal waarden en normen zijn belangrijk voor het merk en typeren hen. Het speelgoed voldoet aan alle nodige veiligheids -en kwaliteitsnormen. De chemische materialen in het speelgoed worden direct gecontroleerd. Het bedrijf heeft een eigen testruimte en is een onafhankelijk gekwalificeerd laboratorium. Het merk heeft bovendien met hun unieke en hedendaagse producten al verschillende prijzen gewonnen.

Onder het merk vallen ook de andere merken Käthe Kruse en PolyM. PolyM verdelen wij ook in onze webshop en bestaat uit educatieve blokken in verschillende kleuren. Blokken om te bouwen en te spelen met oneindig veel mogelijkheden. PolyM bestaat een constructiesysteem met ronde, flexibele vormen. Het biedt de mogelijkheid aan elk kind om creatief te zijn en om plezier te hebben aan het bouwen van eigen creaties.

Daarom zijn deze gerenommeerde merken ook te vinden in onze webshop.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 308 reviews.