Selecteer een pagina

Infofiche Intex

In het kort

Oprichtingsjaar: 1965

Land: Verenigde Staten, Los Angeles

Assortiment

zwembaden & accessoires en kleine opblaasbare artikelen

Video

Een woordje uitleg

Intex

Intex is opgericht in 1965 in de Verenigde Staten. Met hun zwembaden en opblaasbare artikelen waren ze de eerste in de sector. Hun producten sloegen meteen aan en de fabrikant kende dan ook meteen een grote groei.

Intex wil producten aanbieden met de hoogste kwaliteit die functioneel en veilig zijn. Het succes van de fabrikant kent 3 grote pijlers: Kwaliteit, service en prijs. De producten zijn ISO 9000 gecertificeerd en voldoet dus aan alle veiligheids- en kwaliteitsnormen. Het bedrijf streeft ernaar om een degelijke klantenservice te hebben en te behouden. Ze geloven erin dat een goede ‘dienst-na-verkoop’ werkt voor tevreden klanten en klantenbinding. Ze willen voor hun producten de beste kwaliteit, maar ook een lage prijs, zodat iedereen plezier kan beleven aan hun producten. Intex is immers voor iedereen!

Hun producten bestaan de dag van vandaag voornamelijk uit zwembaden & accessoires, pure Spa (Wellness artikelen), luchtbedden en kleine opblaasartikelen. Bij Intex vind je producten voor zwembadplezier, zwembadonderhoud, luchtbedden voor aan het zwembad of gewoon om te logeren of op vakantie en speelgoed voor opgroeiende kindjes. Het voordeel van opblaasbare artikelen in de zomer is dat als het seizoen voorbij is, de producten kan ‘leegmaken’ en opbergen.

De kwaliteit van hun producten bestaat erin dat het een speciaal soort PVC is dat vrij sterk is. De zwembaden van het merk bestaan uit twee soorten: Intex Easy en Metal Frame Zwembad. De Intex Easy bestaat uit zwembaden met een opblaasbare rand en andere zwembaden met een metalen frame. Er zijn eenvoudige zwembaden, maar ook zwembaden met verschillende mogelijkheden om bijvoorbeeld te kunnen verwarmen op verschillende manieren: elektrisch, via een warmtepomp of via zonnecollectoren. Ook afdekzeilen bij de zwembaden kan je verkrijgen bij het merk. Ook filterpompen bij de zwembaden zijn verkrijgbaar voor een goede waterkwaliteit.

De zwembaden zijn een ruim gamma van het merk. Maar ook kleine opblaasbare artikelen zijn talrijk, met de grappigste en meest kleurrijke motieven voor een mooie en fijne zomer. Of gewoon een gek moment. Een must-have voor plezier!

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen