Selecteer een pagina

Infofiche Johntoy

In het kort

Land: Nederland, Waddinxveen

Assortiment

heel uiteenlopend speelgoed: fietshelmen, loopfietsen, houten speelgoed, poppen en poppenhuizen, buitenspeelgoed,…

Video

Een woordje uitleg

Johntoy

De visie van Johntoy is het ontwerpen van exclusief speelgoed met een herkenbare stijl. De kwaliteit, service en prijs moet goed samengesteld zijn, maar de productie moet met de nodige zorgvuldigheid gebeuren, zodat de veiligheid gegarandeerd wordt aan de klant. Hier bijt het merk zich in vast. Het speelgoed bestaat uit verschillende materialen: hout, kunststof, metaal en stof. Ook technologie en elektronica gaat het merk niet voorbij. De collecties van Johntoy zijn heel uiteenlopend: spellen, dierenfiguren, poppen & accessoires, hobbelpaarden, badspeelgoed, kleine hebbedingen, koken en eten, buiten speelgoed,… Dit is ook één van hun belangrijke aspecten: Een zo uitgebreid mogelijk gamma van speelgoedartikelen aanbieden.

Het merk is reeds meer dan 35 jaar bezig en hebben ook een vestiging in Hong Kong. Johntoy is ondertussen gekend in meer dan 30 landen door heel Europa. Het centrale magazijn ligt in Nederland, Waddinxveen. Hun hoofdmarkt bevindt zich in de Benelux.

Een belangrijke en waardevolle collectie van Johntoy vinden wij het gamma van Jouéco. Dit is houten speelgoed, voornamelijk voor jongere kindjes. Het is natuurlijk en gaat met de tijd mee. Educatief speelgoed met een moderne toets. Met de natuurlijke, primaire kleuren dat speelgoed moet hebben.

Jouéco heeft leuk speelgoed, zoals bijvoorbeeld speelgoedkassa’s, muziekinstrumenten, auto’s, knikkerbanen, dokterssetjes, activiteitenkubussen, duw -en trekfiguren,… Het merk heeft de bedoeling om houten speelgoed te vervaardigen die prat gaat voor de creatieve en motorische ontwikkeling van onze kindjes. Sinds 2017 is Jouéco ook FSC gecertificeerd, wat betekent dat het hout vanuit verantwoorde kap komt. Hiermee wil het merk ook zijn steentje bijdragen om onze leefwereld goed aan te doen en meewerken aan een beter en gezond milieu.

Verder hebben wij in onze webshop een ruim gamma van het merk Johntoy – Bikefun, de fietshelmen en steps. Het merk bestaat uit degelijk materiaal voor een eerlijke prijs. Het is leuk speelgoed voor de kindjes van nu.

 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 308 reviews.