Selecteer een pagina

Infofiche Jumini

In het kort

Oprichter: Julian en Nikki Garner

Land: Groot-Brittannië

Assortiment

nostalgisch, houten speelgoed

Een woordje uitleg

Jumini

Het merk Jumini zegt alles: nostalgie, natuurlijk, ecologisch, mooi design, mooie kleuren, … Het merk van houten speelgoed is bescheiden, maar niet minder waar, het is kwaliteitsvol en waardevol merk om te vernoemen en het uitbreiden in ons assortiment zeker waard.

Jumini is een echt familiebedrijf. Het is gevestigd in Milton Keynes in Groot-Brittannië. De familie heeft nog 6 kindjes, waardoor de ervaring en kennis uit de echte wereld komt en dus zeker toegankelijk is voor de opgroeiende kinderen van nu. Hun speelgoedartikelen bestaat steevast uit milieubewuste, duurzame materialen dat aan de hoogste kwaliteits -en veiligheidsnormen voldoet. Hun missie is duidelijk: Ze willen de ontwikkeling van de opgroeiende kinderen ondersteunen en de nieuwsgierigheid naar houten speelgoed opwekken. Houten speelgoed is er voor iedereen. Voor de kleintjes, maar in alle herinnering en nostalgie ook voor de ouders. Houten speelgoed onderscheidt zich in alle facetten ten opzichte van het andere speelgoed.

Het bedrijf heeft een aantal hoofdrolspelers. Julian Garner is één van hen. Hij staat mee aan het hoofd van het familiebedrijf. Hij heeft een ruime en uiteenlopende werkervaring opgebouwd en is een veelzijdig man die echt van het familieleven en het onder de mensen kan genieten.

Nikki Garner daarentegen heeft haar achtergrond op het platteland en put haar ervaring uit haar omgeving en haar opvoeding op het platteland. Door dit meegekregen te hebben, heeft ze heel wat ervaring in het runnen van een groot gezin en is ze zeker heel goed georganiseerd. Door haar wilskracht en eigen levenservaring staat ze samen met Julian aan het hoofd van dit fantastisch bedrijf.

Verder heeft het bedrijf nog andere talenten onder zijn hoede. Lucy is sterk met beelden en portretten. Ze zorgt voor de vormgeving, de presentatie, de netheid in het bedrijf. Jade zorgt voor een klantvriendelijk, ‘warm’ klantenonthaal en beantwoordt de vragen van hun klanten. Sri is de man die alles regelt binnen het bedrijf qua IT en web design.

Dit is een puur familiebedrijf dat ‘warm’ aandoet en dit ook hun producten wil weergeven. Het zijn mensen zoals jij en ik die putten uit hun eigen levenservaring wat hun, als merk, sterk maakt.

Daarom zeker ook Jumini bij Kleinetovenaar.eu. 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen