Selecteer een pagina

Infofiche Korbell

In het kort

Land: Groot-Brittannië

Assortiment

hygiënische en efficiënte oplossingen voor vuile luiers: vuilnisemmers en navullingen

Video

Een woordje uitleg

 

Korbell

Kersverse ouders weten het wel. Het is niet evident om een goede, propere en gemakkelijke oplossing te vinden voor de vuile luiers. Het is niet altijd vanzelfsprekend om snel naar buiten te lopen om die vuile luier in de vuilnisbak te droppen. Tegenwoordig bestaat het merk Korbell.

Korbell is een relatief nieuw merk dat hiervoor een oplossing biedt. Korbell voorziet vuilnisemmers die nare geurtjes tegenhoudt en dat heel doeltreffend en functioneel werkt. De vuilnisemmer heeft een voetpedaal en een afsluitbaar deksel met dubbel sluitingssysteem, waardoor hij gemakkelijk te bedienen is met de voet. Je kindje kan je dus veilig blijven vasthouden.

De vuilnisemmers bestaan in verschillende maten, 9 liter – de mini, 16 liter – de Standaard en 26 liter – de Plus. Deze emmer is in die mate milieuvriendelijk dat je geen apart zakje nodig hebt voor elke luier en ook de vullingen voor deze vuilnisemmers zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Doordat de vulling steeds heel doeltreffend de nare geurtjes tegenhoudt, is er geen reden om op voorhand de vulling te vernieuwen. De vullingen zijn bovendien 100 % biologisch afbreekbaar! Ze zijn taai, sterk, flexibel en scheurbestendig. De zakken zijn vervaardigd uit stevig ABS plastiek dat zuur duurzaam is.

Korbell heeft natuurlijk ook aan de veiligheid gedacht! Aan elke vuilnisemmer is een knop aan het deksel voorzien dat de sluiting kind veilig moet maken. Ook de randen van de emmer zelf zijn afgerond, zodat snijden vermeden wordt.

De emmers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar: wit, blauw, munt en roze.

Natuurlijk kan je nadat je geen luiers meer moet gebruiken ook de vuilnisemmer nog gebruiken voor andere doeleinden. De Korbell luieremmers zijn efficiënt, milieuvriendelijk, hygiënisch, flexibel, economisch, mooi van design,… Alles voor de moderne, drukbezette en plichtsbewuste mama of papa.

Deze oplossingen voor de luiers vind je in onze webshop.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 271 reviews.