Selecteer een pagina

Infofiche Little Dutch

In het kort

Land: Nederland

Assortiment

babyartikelen
trendy speelgoed voor peuters en kleuters

Video

Een woordje uitleg

Little Dutch
Little Dutch is een nog vrij recent Nederlands merk van babyartikelen en speelgoed voor peuters en kleuters. Het merk wil babyartikelen en speelgoed maken die kleurrijk en levendig is en die ook te combineren zijn met andere spulletjes en speelgoed. Het wil hun liefde en passie voor deze producten ook terugbrengen in de producten zelf. Ze zijn hier duidelijk in geslaagd. Kijk maar naar de kleuren, motieven en ideeën die ze gebruiken in de spulletjes.

Het concept
Hun doel is duidelijk: Ze willen producten maken die functioneel en aantrekkelijk zijn. Ze willen dat dit ethische producten zijn naar de waarden en normen die nu bij de mensen leven. Trendy en tijdloos dus. Ze willen laten zien dat plezier, enthousiasme en hun passie ook in hun producten terugkomt en dit ook naar hun klanten overbrengen. Kort gezegd, wil het bedrijf dus steeds evolueren. De producten moeten steeds kwalitatief zijn, met het oog op de veiligheid. De producten moeten sprankelend, kleurrijk, sfeer en warmte uitstralen.

Little Dutch wil dus heel toegankelijk zijn voor iedereen. Little Dutch gaat met precisie om bij de creatie van nieuwe spulletjes. Van een idee naar het uittekenen. Het ontwerp digitaal uitwerken om daarna een proefontwerp te kunnen maken. Deze proefmodellen zullen steeds door deskundigen worden gecontroleerd en onderworpen aan een professionele keuring. Dit alles om de veiligheid en de kwaliteit te kunnen garanderen.

De producten van Little Dutch zijn typerend in hun rustgevende kleuren en hebben kindvriendelijke en zachte motieven. Pastelblauw, pastelroze, pastelgroen zijn kleuren die terugkomen. Hun assortiment bestaat voornamelijk uit lampjes, beddengoed, verzorgingsartikelen, baby accessoires, speelgoed, maar ook servies en kleding. Het merk gaat hier zelfs verder in: Ze hebben ook hun eigen geboortekaartjes die je kan bestellen. Het merk wil betaalbaar blijven, maar wil zijn eigenheid en oog voor kwaliteit zeker naar buiten brengen.

Hun oog op een goede service is ook heel belangrijk en dit tonen ze zeker in de manier hoe zij naar buiten komen met hun merk. Bovenal, een waardevol merk voor onze webshop. Bekijk de babyartikelen en speelgoed in ons assortiment.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 273 reviews.