Infofiche Nattou

In het kort

Oprichter: Jollymex nv

Oprichtingsjaar: 1988

Land: Zele, Oost-Vlaanderen, België

Assortiment

schommelpaarden
knuffels
dekentjes
beddengoed
speenhouders
knuffeldoekjes
speelbogen
rammelaars
speelbogen
babysloefjes
wikkeldoeken

Video

Een woordje uitleg

Nattou

Sinds 1988 ontwerpt Nattou, van Belgische makelij, mooie babyartikelen voor je kleine ukkie. Aaibare stoffen, duurzame materialen en een betoverende omgeving is de essentie van het vooraanstaande merk. Het merk staat dus bekend voor kwaliteit, veiligheid en zachtheid. Een must-have in de kinderkamer!

Nattou is niet meer weg te denken uit de babywereld. Het merk staat bekend voor de hoge aaibaarheid van haar producten. Het heeft vooral pastelkleuren. Het opzet van de babyartikelen lijkt eenvoudig en toch zo sprekend. Het heeft figuurtjes die net uit de dromenwereld van je baby komen. De hoge aaibaarheid, de materialen die gebruikt zijn bij het vervaardigen en de lieflijke babymotieven en figuren die steeds terugkomen in de verschillende reeksen zorgen voor een gevoel van vertrouwen, veiligheid, ‘warmte’ en comfort die de baby nodig heeft bij de eerste fase in hun ontwikkeling. Het zijn dus zeker hoogwaardige producten.

Nattou kiest haar medewerkers steeds op basis van hun ervaring en specialisatie. Het zijn dus één voor één steeds mensen die bezig zijn in de wereld van de baby en wat de baby bezighoudt. Ook de materialen die gebruikt worden, worden selectief geselecteerd en met grote precisie in functie van de veiligheid, zachtheid en duurzaamheid voor de baby. Dit zijn meteen ook de drie woorden die ze steevast gebruiken om zich als merk naar buiten te laten komen. Er wordt zelfs aandacht besteed aan de manier waarop de producten vervaardigd worden, zoals de manier van het knippen of naaien. Ook de interesse is belangrijk waar dus ook steeds grote aandacht aan wordt besteed bij het merk.

Nattou is dus meer dan een hoogwaardig merk waar aandacht is voor de baby, maar ook voor de (aanstaande) mama en papa. De producten van hen bestaan dus hoofdzakelijk uit babyartikelen, zoals de knuffels, dekentjes, speelbogen, speenhouders, speeltapijten, babyspeelgoed,… Het bedrijf verkiest ervoor om de producten in thema’s in te delen en daar op een speelse manier mee om te gaan. Zo zijn er de series: Sam & Toby, Adèle & Valentine of Loulou, Lea & Hippolyte.

Heel eenvoudig, dus ook dat dit merk van babyartikelen bij Kleinetovenaar.eu niet kan ontbreken in het assortiment in haar online speelgoedwinkel.

 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 508 reviews.