Selecteer een pagina

Infofiche Nedis

In het kort

Oprichtingsjaar: 1982

Land: België

Assortiment

allerlei elektronische apparatuur, leuke, moderne gadgets

Video

Een woordje uitleg

Nedis, nu ook in onze webshop verkrijgbaar. Naast het speelgoed en de geschenkartikelen voor onze kids heeft Kleinetovenaar.eu ook een shophoekje voor mama en papa. We hebben lang getwijfeld, maar we hebben dit sinds kort ook uitgebreid met leuke spulletjes die voor mama en papa ook handig en super leuk zijn. In onze webshop vind je daarom nu ook producten van het merk Nedis.

Nedis is in die jaren sterk geëvolueerd als een meer dan waardevol merk uit België. Wat begon met kleine elektronische onderdelen en elektrische apparaten groeide uit tot een ruim gamma aan allerlei huishoudelijke elektrische toestellen en leuke hebbedingen voor een gezellige thuis. Het heeft nu in Europa verschillende vestigingen en intussen meer dan 175 medewerkers. Het merk wil vooruitstrevend zijn en tegelijkertijd er voor iedereen kunnen zijn. Dit is hun standpunt.

Nedis wil als merk het moderne publiek aanspreken met hedendaagse gadgets en producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding aanbieden. Ze zijn hier sterk in vooruit gegaan en de dag van vandaag is Nedis zeker een gerenommeerd merk dat zich focust op de toekomst en steeds ook vooruit kijkt.

Het merk staat nu voor: de beste prijs-kwaliteitverhouding, complete oplossingen, prima gegarandeerde kwaliteit, eenvoudig in gebruik en de fabrikant biedt een gegarandeerde persoonlijke service op de klantendienst. Het merk wil ook producten uitbrengen die voor iedereen toegankelijk zijn en eenvoudig zijn, zodat deze door iedereen kunnen gebruikt worden.

Wat vinden de moderne mama en papa belangrijk? Vooral quality-time doorbrengen met de kids in een rustige omgeving, denken wij. Het is in deze drukke tijden al ‘druk’ genoeg en het is ook steeds meer gericht op ‘prestatie’, wat het voor onze kids ook niet altijd gemakkelijk maakt. Toch zijn wij ervan overtuigd dat de moderne maatschappij alle kansen heeft om onze kids op een zo best mogelijke manier te laten opgroeien. Het organiseren en het vervolmaken ervan is daarentegen niet altijd eenvoudig. Dat is de kunst. Net daarom misschien dat we zoveel mogelijk manieren en hulpmiddeltjes zoeken om in deze vaak stressvolle momenten en drukke momenten te kunnen functioneren.

Net daarom ook willen we voor ‘mama en papa’ waardevolle hebbedingen en spulletjes aanbieden die in het dagelijkse leven handig en functioneel zijn, sprekend en gewoon leuk zijn om te geven en te krijgen. Want dat is onze webshop. Neem een kijkje bij de functionele, leuke hebbedingen van het moderne, Belgische merk. 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen