Selecteer een pagina

Infofiche Retro Roller

In het kort

Oprichter: Van Der Meulen

Oprichtingsjaar: 2014

Land: Nederland

Assortiment

nostalgische loopauto’s

Video

Een woordje uitleg

Retro Roller

Retro Roller is voor ons een belangrijk item in onze webshop omdat het loopautootje juist typeert wat de samenleving vandaag de kinderen wil bijbrengen, of toch wat elke ouder hun zeker kind wil meegeven. Eigen waarde, vertrouwen in de toekomst, maar ook met grote respect voor het verleden.

Elke loopauto van het merk heeft zijn eigen kenmerken en authenticiteit. De samenleving van vandaag wil op haar manier net het verleden eren en geeft dus retro weer meer aandacht. We schenken meer aandacht aan ‘hoe het vroeger was’ en willen daarom ook niet negatief zijn over de toekomst. Daarom: Retro Roller!

Het is een relatief nieuw merk dat in 2014 geïntroduceerd is door een grote leverancier in de industrie van speelgoed -en babyartikelen met een hoogwaardige klantenservice. Het zijn metalen loop -en trapauto’s. Het assortiment bestaat intussen uit een 20-tal verschillende ‘basic’ loopauto’s in verschillende kleuren en verschillende versies, zoals vliegtuigen, raceauto’s, politieauto’s, taxi’s en andere modelletjes. Elk met nostalgie.

Het is dus nog vrij nieuw en de producent is volop bezig met het ontwikkelen van steeds nieuwe modelletjes. Intussen is de nostalgische loopauto geïntroduceerd in Nederland, maar ook in andere landen. De importeur is een leverancier met standing en zorgt steeds voor vernieuwing en innovatie. Retro Roller mag bij ons zeker niet ontbreken.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 271 reviews.