Selecteer een pagina

Infofiche Scratch Europe

In het kort

Oprichter: Jan Voorspoels en Etienne Ghilbert

Oprichtingsjaar: 2000

Land: België

Assortiment

magnetische darts
stapeltorens
houten muziekinstrumenten
loopfietsen
speelgoed
trekfiguurtjes
balansspelletjes en visspelletjes
educatief speelgoed
rollenspellen

Video

Een woordje uitleg

Scratch Europe

Scratch Europe is een puur authentiek Belgisch merk van speelgoed dat bekend staat voor zijn originaliteit. Oorspronkelijk is het kleinschalig gestart rond 2000. Het merk Scratch kreeg met haar speelgoed spulletjes een boost in 2012. Het merk werd toen opgepakt door een distribiteur waar dat kwaliteit, zorgzaamheid en service belangrijk zijn. Samen met Jan Voorspoels, de zakenman achter de distribiteur Dam en de designer van Scratch, Etienne Ghilbert werd een nieuwe collectie van Scratch ontworpen.

Het merk heeft de essentie om speelgoed te maken van traditioneel licht materiaal met een vleugje nostalgie. Specifieke designs met kleur en humor. Scratch wil vooral leuk speelgoed uitbrengen voor kids dat mama en papa ook doet terugdenken aan hun kindertijd. Dat Scratch van Belgische makelij is, maakt het zeer betrouwbaar.

Scratch speelgoed zit ook steeds mooi verpakt om zo cadeau te geven. Er wordt veel aandacht geschonken aan de materialen dat voor Scratch gebruikt worden. Zo worden hout, karton, textiel, metaal en kunststof gebruikt.

Scratch Europe wil de nadruk leggen op innovatie en originaliteit. Dat belet hen niet om te groeien. Intussen is Scratch in meer dan 30 landen bekend, verspreid over de hele wereld. Het speelgoed van Scratch omvat speelgoedkubussen, originele speelgoedautootjes, speelboxen, trekdiertjes, stapeltorens, magnetische autootjes, balansspelletjes, speelgoedinstrumenten, educatieve krijtborden, allerlei soorten puzzels, hengelspel met eendjes, magnetische darts, memory spelletjes, speelborden, verschillende visspelletjes, nostalgisch speelgoed, rollenspellen, zoals tenten en maskers, vliegers en allerlei loopfietsjes. Het gamma is heel omvangrijk. Ze hebben zeker aan alles gedacht.

Scratch Europe is typerend aan de vele kleuren die het gebruikt en de vele prints. Toch lijkt het zeker geen ‘druk’ merk en geeft het op een of andere manier toch rust.

Voor Kleinetovenaar.eu is Scratch Europe een topmerk om te verdelen, net door de kleuren en de motieven die gebruikt worden. Het is op zo’n manier gemaakt dat het toch rust en originaliteit uitstraalt, met de bescheidenheid dat dan zeker Belgisch is. Voor Kleinetovenaar.eu zijn dat daarom zeker genoeg goede redenen om Scratch aan jullie, onze klanten, aan te bieden. Samen met de goede service die we krijgen bij de distribiteur mag dit merk dus zeker niet ontbreken.

 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen