Selecteer een pagina

Infofiche SES

In het kort

Oprichtingsjaar: 1972

Land: Nederland

Assortiment

educatief en creatief speelgoed

knutselmaterialen

 

Video

Een woordje uitleg

SES

SES heeft intussen een grote naam opgebouwd. Het merk biedt speelgoedartikelen aan die de creaties en de fantasie van de kinderen de vrije loop kunnen laten. Allerlei knutselmaterialen, knutselspelletjes, creatieve spelletjes,…

SES is een familiebedrijf dat is gestart in 1972 in Nederland. Ze willen vooral naar buiten brengen voor wie ze er zijn: voor opgroeiende kinderen! Kinderen die creatief zijn, die willen knutselen, die van zichzelf iets willen laten zien aan de buitenwereld. Het merk komt naar buiten met de primaire kleuren en is meer dan volledig gericht op kinderen en op het creatieve aspect.

Ze houden het bedenken, het produceren en het testen van deze producten in hun eigen omgeving, maar werkt hiervoor wel op een professionele manier met eigen bedenkers, eigen technici, eigen ontwikkelaars. Ze zijn hierin gegroeid en hun producten zijn de dag van vandaag over heel de wereld gekend, in 75 landen. Ze willen door hun professionalisme fun, veilig en educatief speelgoed op de markt brengen. Ze willen hierin nog steeds evolueren.

SES is er om te knutselen, te kleuren, te schilderen met de verschillende knutselsets die ze aanbieden. Hierin hebben ze hun gamma sterk uitgebreid naar de allerkleinste (b) engeltjes van ons. Het merk heeft ook andere artikelen op de markt: Strijkkralen in verschillende versies, het Outdoor speelgoed, funmais in verschillende kleuren om de mooiste creaties mee te maken.

Knutselen is er niet alleen voor kinderen, volwassenen kunnen gewoon meedoen. Iedereen kan met hun producten hun creaties maken en hun fantasie laten gaan. Educatief is het zeker met bijvoorbeeld de SES Ik Leer producten. Maar gewoon heerlijk samen knutselen kan zo leerrijk en gezellig zijn. Je leert nieuwe dingen, maar het brengt ook mensen dichter bij elkaar.

SES is intussen zo uitgebreid dat ook SES Aqua er bij is gekomen, of SES Explore, Clowny,… Een merk dat gegroeid is, maar dat nog geen zin heeft om te stoppen! Trouwens, ze hebben een website waar je zin krijgt om creatief te zijn! Een merk waar je naar kan opkijken en die geweldige speelgoedartikelen en knutselmateriaal maakt! Hier vind je meer van hun producten in onze webshop!

 

 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen