Selecteer een pagina

Infofiche Skip Hop

In het kort

Oprichters: Michael en Ellen Diamant

Oprichtingsjaar: 2003

Land: Australië

Assortiment

  • luiertassen
  • babyartikelen
  • babyspeelgoed
  • educatief speelgoed
  • rugzakjes
  • drinkflessen
  • lunchboxen en snackdoosjes

Video

Een woordje uitleg

Skip Hop

In 2003 werden Michael en Ellen Diamant ouders van een mooie zoon, Spencer. Zoals elk ander koppel maakten ze deze periode intens mee. Ze hadden beiden een drukke job en ze zochten dus naar functionaliteit en comfort. Net daarom botsten ze op een aantal kleine ongemakken in de functionaliteit om met een baby onderweg te zijn. Zoals bijvoorbeeld een functionele en trendy luiertas waar alles in kon. Het begin van Skip Hop.

Uit haar creativiteit die Ellen mee heeft en die Ellen ook elke dag gebruikt in haar huidige job in de drukke wereld van de marketing en design schetste ze een eerste luiertas uit zoals zij het zag voor het leven in de stad en voor ouders met een druk leven onderweg of thuis. De eerste Skip Hop Duo Luiertas is geboren. DE start om een vooraanstaand merk van speelgoed en babyartikelen uit te bouwen is genomen.

Zowel Michael als Ellen komen niet uit de baby-industrie, maar hebben hun ervaring als ondernemer in de technologische sector en in de marketing en branding. Dit evenwicht en verschillende ervaring heeft gebracht naar wat het merk nu is. Skip Hop staat voor functionaliteit, ontworpen voor ouders met een druk en snel leven voor onderweg, maar met een niet ontbrekende hedendaagse en moderne stijl die past in het moderne leven.

Ellen Diamant heeft intussen het merk uitgebouwd tot een lifestyle-merk voor ouders, baby’s en peuters. Door haar sterke creativiteit, kennis in de marketing en branding heeft ze nu miljoenen producten in meer dan 30 verschillende landen lopen, zoals China, Polen, Frankrijk, Mexico, Brazilië en Australië. Wereldwijd.

Skip Hop is de dag van vandaag dus meer dan luiertassen. Het merk is uitgegroeid tot een merk van speelgoed -en babyartikelen. Nu heeft het bedrijf speelgoed voor de baby, verzorgingsartikelen voor de baby, lifestyle producten voor peuters en kleuters, bijvoorbeeld de wondermooie rugzakjes. Maar ook leuk badspeelgoed, stoeltjes, speeltapijten, loopautootjes, rammelaars, knuffels, en zo verder. Skip Hop speelgoed -en babyartikelen bestaat uit leuke kinderfiguren met veel kleuren, veel dierenmotieven, maar met een strak en modern uitzicht waardoor het speelgoed -en de verzorgingsartikelen in het leven van vandaag zeker passen en de moderne ouders van nu zeker aanspreekt.

 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 271 reviews.