Selecteer een pagina

Infofiche Sluban

In het kort

Oprichtingsjaar: 2008

Land: Nederland

Assortiment

Allerlei bouwstenen in verschillende kleuren en maten

Video

Een woordje uitleg

Sluban

Sluban is een merk met bouwstenen. Het is op die manier vervaardigd dat deze bouwstenen ook op andere merken bouwstenen passen. Het merk werkt met thema’s, zoals voor jongens de thema’s ‘Sluban Army’ en ‘Sluban Tow’n en voor meisjes ‘Girl’s Dream’.

Bouwstenen kent iedereen wel en iedereen heeft ook wel met bouwstenen gespeeld. De bouwstenen creëren een actief bezig zijn, het ruimtelijk inzicht en het creatief bezig zijn. Ook het rollenspel wordt hiermee bevorderd en kinderen kunnen hierbij zich laten gaan in hun eigen fantasie.

In 2004 is het merk van bouwstenen opgestart en in 2009 is het bedrijf doorgegaan als Sluban Europe bv in Nederland dat tegenwoordig wereldwijd wordt aangeboden. Het bedrijf wil steeds meer en beter verkrijgbaar zijn in Europa en wereldwijd. Ook het bedrijf zelf wil zijn steentje bijdragen aan een betere samenleving en wisselt geregeld van goede doelen om aan hun een goede opbrengst te kunnen bezorgen.

Het merk wil bouwstenen maken die even goed zijn dan de andere merken, maar wil deze ook aanbieden aan een scherpe prijs. Er worden steeds nieuwe sets ontwikkeld en aangeboden. De producten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen en zijn dus ook CE, ROHS en ISO 9001:2008 gecertificeerd. De nieuwe sets van hen zijn dit jaar bijvoorbeeld ‘Police’, ‘Carclub’ en ‘Army WW2’. Bij Kleinetovvenaar.eu, onze online speelgoedwinkel, kan je dus ook deze bouwstenen vinden.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen