Selecteer een pagina

Infofiche The Offbits

In het kort

Oprichter: Roy Barazani

Oprichtingsjaar: Het verhaal begon in 1983 met de toen 5 jaar oude Roy die allerlei speelgoed uit elkaar haalde en terug en elkaar stak.

Land: Tel-Aviv, Israël

Assortiment

constructiespeelgoed

Video

Een woordje uitleg

The Offbits

Roy Barazani was en is een echte knutselaar, een monteur, een zelfbouwer,… Als kind zocht hij allerlei kleine onderdeeltjes en componenten bij elkaar om er dan allerlei dingen mee te maken. Hij haalde ook zijn speelgoed uit elkaar in plaats van er gewoon mee te spelen. Zijn verbeelding was sterk en hij zag steeds nieuwe mogelijkheden. Een alledaagse voorwerp kon voor hem al zo fascinerend zijn, om er van alles mee te doen, bouwen, knutselen. Toen hij wat ouder werd en zijn eigen gereedschapskist had, ging hij op zoek naar kleine onderdelen en kleine componenten om daar dan weer mee verder te knutselen, verder te bouwen.

Dit is het idee van The Offbits. Met kleine onderdeeltjes en kleine componenten die je anders niet gebruikt dingen in elkaar knutselen. Constructiespeelgoed voor creatievelingen, voor stoere jongens en stoere meisjes, voor opgroeiende kinderen die steeds nieuwe dingen zien, nieuwe dingen willen leren. Kinderen die creatief willen bezig zijn!

The OffBits is een nieuw bedrijf dat zich met dit constructiespeelgoed bezighoudt en steeds weer het creatieve ervan ziet. Het bedrijf is volledig mee met de filosofie van de moderne, hedendaagse mensen: Milieubewust en zelfbewust in het leven staan. Het constructiespeelgoed is de dag van vandaag gebaseerd op zelfbouwpakketten met gepatenteerde connectoren en standaard hardware componenten. De robots zijn felgekleurd met sterke personages die de fantasie doet werken.

De sets van The Offbits laten oneindige creaties toe. Door de verschillende bouwelementen gaan creativiteit en techniek samen. Goed voor het ruimtelijk inzicht, de motorische vaardigheden, creativiteit, technische aspecten,… Om uren mee bezig te zijn!

Het constructiespeelgoed heeft drie sterke, hedendaagse pijlers in hun concept: Bouwen, creëren en delen. Het creatief voorwerpen maken, uniek zijn en daarbij je creaties kunnen laten zien, tonen en delen met anderen.

Het constructiespeelgoed is waardevol voor opgroeiende kinderen vanaf een leeftijd van 6 jaar. Het bestaat uit hoog kwaliteitsvol metaal en PP plastieken onderdelen en de materialen voldoen aan alle veiligheids -en kwaliteitsnormen. Bij elk zelfbouwpakket is een instructieboekje bijgevoegd.

The Offbits verbreedt het creatieve denken, zelf expressie, motorische vaardigheden, quality time tussen ouders en kinderen en de sociale vaardigheden!

Constructiespeelgoed met een sterke en meer dan waardevolle missie! 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen