Selecteer een pagina

Infofiche Trunki

In het kort

Oprichter: Rob Law

Oprichtingsjaar: 1997

Land: UK

Assortiment

reiskoffers
rugzakken
zwemzakken,

 

Video

Een woordje uitleg

Trunki

Rob Law is de eigenaar van Trunki, producent van reiskoffers voor kinderen. In 1997 kreeg hij het idee om koffers voor kinderen te maken. Hij deed mee aan een wedstrijd en ging om te winnen. Hij wilde dus de beste zijn en gewoon een degelijk en super product, reiskoffers met een missie, maken. TRob Law en zijn bedrijf gaan uit van reizen met nieuwe ervaringen, leuke herinneringen, maar voor de ouders ook een gemak en functionaliteit met gewoon ontzettend veel plezier.

De reiskoffers voor kinderen zijn specifiek bedoeld om hun reiservaring een stuk aantrekkelijker te maken en op hun manier nog meer plezier te kunnen beleven. Voor mama en papa wilde hij een reiskoffer die ook voor rust zorgde op vakantie: op de reiskoffer kan een kind namelijk ook uitrusten en zitten.

In 2003 werd Thet merk van reiskoffers ook geïntroduceerd in andere landen. In 2010 heeft Trunki een positieve groei gekend en konden ze intrekken in een nieuw kantoor dat de sfeer binnen het bedrijf moest weergeven: speels, respect voor elkaar en vooral in functie van het kind en van het kind-zijn. Ook in 2010 wordt de Boostapack geïntroduceerd wat voor mama en papa en het kind zelf gewoon een functioneel product is, een autozitje dat meteen ook een rugzak is.

In 2011 zijn er van de reiskoffers of weliswaar de Trunki ride-ons 1 miljoen koffers verkocht. Ook werd later de paddlepack geïntroduceerd, zwemzakjes voor kindjes. Intussen zijn er al verschillende versies van de Trunki ride-on of de Trunki reiskoffer, zoals Trunki Una de Eenhoorn, De Trixie Pink, Terrance Blue of Tipu Tiger en zoveel meer. Het bedrijf heeft intussen ook andere producten op de markt, toegelegd op het reizen en het vakantie nemen, in functie van het kind. Heerlijke lunchboxes, drinkflessen, snackdoosjes, allerlei rugzakjes, nekkussentjes en dekentjes, ook allerlei accessoires voor de reiskoffers en rugzakjes,… Bekijk ook de Snoozihedz dekentjes in onze webshop!

 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 271 reviews.