Selecteer een pagina

Infofiche Wheely Bug

In het kort

Oprichtingsjaar: 1995

Land: Australië

Assortiment

ergonomische loopauto’s

Een woordje uitleg

Wheely Bug

Een Australisch koppel wilde in 1995 een bedrijf opstarten. Op een dag zagen ze dat hun buurjongetje van 1 jaar oud onhandig reed met zijn speelgoedtractor met rechte voorwielen. Steeds schreeuwde hij wanneer hij wilde draaien met zijn tractor. Ze vonden het zielig om te zien.

Toen ontstond het idee van de Wheely Bug. Ze opteerden voor een loopautootje dat zowel voor jongens als voor meisjes kon dienen en een hedendaagse en ergonomische stijl. Het koppel zorgde voor een testversie en namen contact op met Child Care Centres om professionele feedback te krijgen. Ze zijn gestart met enkel aan die Child Care Centres te verkopen.

De duurzaamheid van het product werd opgepikt door andere speelgoedleveranciers en andere speelgoedwinkels en het merk werd gewaardeerd. Vanaf toen was de Wheely Bug in Australië gelanceerd. In 2000 werd ook stap voor stap de Wheely Bug in andere landen geïntroduceerd. In 2004 kende het merk een opwaardering en werd de uitvoering in die mate nog verbeterd. De Wheely Bug kent dus een mooi verhaal en staat voor duurzaam, milieuvriendelijk, nostalgie en persoonlijke waarde en ontwikkeling. Het is gewoon een leuk en mooi speelgoed hebbeding! De Wheely Bug is intussen meermaals bekroond.

Ze zijn zeer veilig en gebruiksvriendelijk en zijn een prima hulpmiddel voor de stapontwikkeling van het kind en stimuleren dus de grove motoriek en het evenwicht. De lichamen van de loopautootjes zijn gemakkelijk schoon te maken en de ‘voelers’ zijn gemaakt van roestvrij staal. Het handvat is van aluminium en kan dus niet roesten.

Er zijn intussen 2 versies beschikbaar: van 1 tot 3 jaar. Dit zijn de small versions en van 3 tot … jaar, dit zijn de large versions. De Wheely Bug loopautootjes zijn herkenbaar aan hun lieflijke en tegelijkertijd toch stoere dierenmotieven. Een must-have voor in onze online speelgoedwinkel!

 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 269 reviews.