My Little Pony: een magische wereld vol fantasie

My Little Pony is helemaal terug! Het zijn ook zo’n leuke pony’s, dat ze nooit helemaal zijn weggeweest.

Het verhaal van My Little Pony startte in de jaren ’80. De speelgoedpony’s werden sterk gecommercialiseerd en werd een waar succes. Elke pony heeft zijn eigen kleuren, kenmerken en karakter in de tv-series en de animatiefilms. De oorspronkelijke naam waarmee de speelgoedlijn begon was ‘My Pretty Pony’, in 1981. Later werd de speelgoedlijn verfijnd en werden de pony’s kleiner. In 2010 werd het verhaal helemaal terug opgerakeld met de serie: ‘Vriendschap is betoverd’.

 

Een kennismaking met de pony’s

Twilight Sparkle is de paarse pony. Ze is superslim en de leidster van de groep. Ze is behulpzaam en leert de andere pony’s hun talenten te gebruiken. Ze maakt graag nieuwe vriendinnetjes!

Fluttershy is de vrolijke, vriendelijke, gele, pony in de groep. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg en is vindingrijk in het vinden van oplossingen voor elk probleempje. Ze is zorgzaam en heeft een echt ‘moederkloek-gevoel’.

Applejack is ondeugend, maar superlief en eerlijk. Ze helpt graag haar pony vriendinnen, woont in de Zoete Appelboomgaard en leeft heel milieubewust.

Rainbow Dash is de blauwe pony met een staart in verschillende kleuren, net zoals een regenboog. Ze is avontuurlijk, trouw en een echte hartsvriendin.

Rarity is een ijdele pony die graag ontwerpt voor zichzelf en voor haar pony vriendinnen. Ze wil alles goed doen en wil er steeds mooi uitzien, zowel van buiten als van binnen. Ze deelt graag haar pony geheimen met haar vriendinnetjes.

Pinkie Pie is de roze pony in de groep en is de grappigste thuis. Ze houdt van feestjes, zoete zondes en is net zoals de andere pony’s zo lief, behulpzaam en zo mooi.

Een magische wereld

My Little Pony wil zich verdiepen in de magische fantasie van mooie, lieve meisjes en wil hen leren dat vriendschap belangrijk is, dat iedereen talenten heeft, dat samen werken het beste is om je doel te bereiken. De pony’s willen de kindjes ook meegeven om zorgzaam en trouw te zijn en hen aanmoedigen om nieuwe dingen niet uit de weg te gaan, maar om ze aan te pakken en ervan te genieten.

Duik mee in de magische wereld van My Little Pony en neem een kijkje in onze webshop.

Meer filmpjes en informatie over My Little Pony vind je hier.

 

Let’s get social

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 498 reviews.