Nieuw: landbouwvoertuigen en speelgoedauto’s

Nieuw idee, nieuw in ons gamma

Als webshop hebben we ook een aantal beurzen van speelgoed mogen bezoeken met leuk speelgoed, origineel speelgoed, nieuwe hebbedingetjes, … Veel en veel speelgoed dus. We zijn teruggekomen met veel nieuwe ideeën voor onze webshop. Om steeds leuker en origineler speelgoed aan te bieden en onze webshop steeds leuker en unieker te maken… Nieuw speelgoed: landbouwvoertuigen en speelgoedauto’s.

Door de achtergrond van Nick was het dus heel eenvoudig toen de merken Bruder en Siku op ons pad kwamen. ‘We hebben een probleempje’, zei Nick me: ‘Ik wil al die landbouwvoertuigen in onze webshop.’ … We begonnen dus met een mooi gamma. En stiekem volg ik ook wel! Is het niet net zo leuk om ‘mam en papa’ te volgen of je fantasie de vrije loop te laten? De leefwereld en al die voertuigen spreken tot de verbeelding voor die stoere jongens en stoere meisjes. Siku is mooi afgewerkt in kunststof en heeft een degelijke kwaliteit. En zeker niet minder belangrijk: Siku bestaat al jaren. Mama en papa hebben er ook nog mee gespeeld. Of misschien spelen je kindjes nu nog met de landbouwvoertuigen en speelgoedauto’s. van Bruder en Siku waar jij mee gespeeld hebt… De merken bestaan al jaren en hebben al een hele weg afgelegd, hebben in die jaren hun producten ook steeds mogen evolueren en zeker met de tijd laten meegaan.

 

Siku

Siku begon als bedrijf in het vervaardigen van verschillende gebruiksartikelen in 1921. Consumptiegoederen zoals bestek van aluminium of asbakken. Aan het hoofd stond Richard Sieper. Dit is de oorsprong van de huidige Sieper Groep. In 1950 bracht het bedrijf voor het eerst de Siku landbouwvoertuigen en speelgoedauto’s uit. Ze lanceerden het speelgoed op de grote speelgoedbeurs in Nürnberg, Duitsland. Het werd meteen een succes en het gamma werd uitgebreid. Siku gaat met zijn tijd mee. In 2004 realiseert het bedrijf elektronische modellen die met afstandsbediening gestuurd kunnen worden. Het bedrijf heeft nu fabrieken in verschillende landen over heel de wereld met de Duitse en internationale normen en richtlijnen op het vlak van veiligheid. Bij het hoofdkantoor in Lüdenscheid is er een modelwereld ter beschikking voor bezoekers met meer dan 3500 modellen van het merk.

Bruder

Bruder mag zeker niet onder doen voor Siku. Het is ook een kwaliteitsvol merk dat gezien mag worden en dat de moeite waard is. Waar het bij Siku vooral draait om het metalen aspect, is dit bij Bruder plastic. Bruder streeft er naar om de technische aspecten van het landbouwleven naar voor te laten komen. Ze willen de kinderen de technische achtergronden bijbrengen. Het zijn zeker doordachte en uitgebalanceerde interactieve landbouwvoertuigen en speelgoedauto’s. Bruder wil hun merk van speelgoedvoertuigen zo ‘echt’ mogelijk te laten lijken, op kleine schaal en de voertuigen zijn dan steeds gedetailleerd afgewerkt. Ze werken ook mee aan een moderne en bewuste wereld, doordat ze meegaan in het verhaal van energiebesparing in het productieproces en het gebruik van duurzame materialen.

Let’s get social

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 498 reviews.