Onze pluche bij Kleinetovenaar.eu

Van pluche knuffels en heerlijk zachte producten willen we bij Kleinetovenaar.eu onze sterkte maken. Graag stellen we je onze heerlijk zachte producten voor.

Onze knuffelkussentjes zijn superleuk om mee uit logeren te nemen. Geen heimwee meer naar thuis en altijd een kussentje en een knuffeltje bij de hand. Het verhaal van de Pillow Pet begon in 2003 bij een mama, Jennifer Telfer die twee zonen heeft. Haar oudste zoon wilde steeds met knuffels slapen, maar plette de arme knuffeldiertjes hard om er dan op te kunnen slapen. Mama vond dit maar niets en besloot om een knuffelkussen te ontwerpen: de geboorte van de Pillow Pet. Intussen zijn er allerlei leuke knuffelkussentjes te vinden en zijn dus superhandig als troost of een echte reisgezel.

We hebben ook grote pluche knuffels om je in te verstoppen van het eerder al aangehaalde en supermerk Trudi, maar ook andere knuffels hebben we van oa: Care Bears, Winnie The Pooh of ons Zwarte Schaap, dat zeker niet een “zwart schaap” is.

 

We hebben ook onze hobbelpaardjes / schommelpaardjes van Nattou die heel leuk zijn voor onze allerkleinsten. Zacht, mooi, lief en leuk voor in de kinderkamer! Nattou is het grote merk in de babywereld wat betreft pluche en babyproducten. Of bekijk ons pluche, zwarte schommelpaard.

We hebben in ons gamma ook kersenpitkussentjes voor ons, mama en papa of de grootouders, maar ook voor onze kleine kapoenen hebben we kersenpitkussens. Kersenpitkussens in de vorm van leuke dieren, boerderijdieren of uit het wild. Kersenpitkussentjes maken je kleine deugeniet rustig om in slaap te vallen, zorgen voor warmte, maar zijn ook heel goed voor de pijntjes weg te nemen, zoals onrustige darmen, spierpijntjes, verkoudheden wat te verzachten,…

In onze Kids Lifestyle corner hebben we ook voor de winter leuke en handige producten om je handjes of oortjes te verwarmen. Of wat dacht je van een hoesje rond je noteboekje waarin je verhaaltjes bewaart. Of de heerlijke sloefjes of warme sokken,…

We hebben een groot gamma aan knuffeldoekjes, waar er de voorbije jaren ook al heel wat van verkocht zijn. Een knuffeldoekje blijft steeds een hebbeding voor die kapoenen van ons!

Ook hebben we een aantal heerlijk zachte muziekmobielen in ons gamma met zachte muziek!

De pluche knuffels in verschillende maten vind je ook bij ons van oa Woezel en Pip, Fisher Price, onze kleurrijke rups die je moet gezien hebben,… Of Care Bears, talrijke knuffels van Disney of gewoon een andere knuffel!

We hebben, pluche bijtringen in de aanbieding, pluche squackers, de Moogy aankleedpop, allerlei activiteitenknuffels voor aan de buggy of activiteitenkubussen of stapeltorens. Allemaal heerlijk zacht en zeker uitwasbaar!

Heb je al kennisgemaakt met onze Snoozihedz dekentjes. Handig om in de auto te gebruiken tijdens een lange autorit! Dekentjes met opblaasbaar kussentjes. Meer moet dat niet zijn om heerlijk te liggen in de auto.

Of vind onze speelkleden, washandjes voor de kids of de activity gyms.

 

Pluche bij Kleinetovenaar.eu en veel meer …

Let’s get social

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 498 reviews.