Op zoek naar de juiste thermosfles!

Waarop letten bij aankoop?

Op zoek naar de juiste thermosfles! Wat is het warm deze dagen! Zoek jij ook de verkoeling op? Vast wel! Water drinken blijft een grote must! Voor jou en voor jouw kleintjes! Vind je het zelf soms moeilijk om drinken koud of warm te houden of om te zorgen voor een beetje afwisseling? Heb je in de zomer graag superkoud drinken en drink je in de winter onderweg graag een soepje? Maar hoe moet dit nu onderweg?

En jouw kleintje naar de school voor eerst! Welk doosje vind hij / zij gemakkelijk? Dan is het deksel weer kwijt of hangt die kleine uk helemaal onder het sap? En wat vind die kleine peuter leuk genoeg om zijn / haar fruitje leeg te eten?

Graag willen we ons assortiment van 2020 aan jullie voorstellen met een woordje uitleg. Het zijn stuk voor stuk handige, stijlvolle en leuke doosjes, drinkflessen, voedselkannen, thermosflessen,… Zowel voor jou als voor je aanhang!

 

twistshake thermosfles 3 kleuren

Dierenmotiefjes?!

Zo hebben we de thermosflessen van de Skip Hop Zoo reeks met haar leuke kleuren en lieve dierenvriendjes. Deze kunnen koud blijven tot 5 uur lang en warm tot ongeveer 6 uur lang. Deze voedselkannen zijn compact en gemakkelijk hanteerbaar. Ze zijn eenvoudig los te draaien en sluiten ook weer gemakkelijk af. Bij deze voedselkannen zit een lepel / vork bij om onderweg zeker alles bij de hand te hebben. Skip Hop heeft in die jaren haar kwaliteit al bewezen en komt steeds opnieuw met mooie en leuke motiefjes.

Ook voor mama!

Zo hebben we ook thermosflessen van Twistshake. Ze zijn hoger van formaat, maar doen zeker niet onder voor Skip Hop! Ze kunnen perfect dienen voor soep in de winter en voor frisse drank in de zomer. Of voor een heerlijke smoothie? Ze zijn stijlvol en hebben mooie, strakke kleuren die iedereen aanspreekt. Deze thermosfles zou je drinken of voedsel nog langer warm of koud houden dan de voorgaande besproken voedselkan / thermosfles. Ze zijn iets groter: zo’n 420 ml.  Bovenaan hebben ze een smallere opstaande rand om gemakkelijk uit te schenken of te drinken. Het rubberen materiaal waarvan de thermosfles is gemaakt, is comfortabel om vast te houden en handig voor onderweg! Twistshake is gekend voor de bordjes, kommetjes, bestek met haar specialiteiten voor de kleine ukjes, maar deze thermosflessen doen zeker iedereen aan! Deze thermosfles kan zowel voor jouw baby, als voor jou, voor de sportieve tiener, maar ook voor de student!

Een andere variant in ons assortiment zijn de Pura Sportflessen. Ze hebben een moderne, sportieve touch en zijn volledig plastic vrij gemaakt. Milieuvriendelijk dus. De dop kan je verwisselen met een sportrietje, een speen, een tuit of een kinderrietje. Deze beker kan je zelfs gebruiken om voedsel of drank in te vriezen. Wat extra voordelig is. Opnieuw een veelzijdige thermosfles dus!

Nog meer…

Zo hebben wij ook de thermosflessen van Fresk. Deze thermossen mogen in de vaatwasser in tegenstelling tot de andere thermosflessen. Wat dan weer hun voordeel is. Deze thermosflessen hebben een inhoud van 350 ml en hebben zeker ook leuke motiefjes, voor je kleintje, maar ook voor mama en papa. Ook zit bij deze thermosfles bij de aankoop een apart borstelkopje om schoon te maken. Je kan zowel de dop met drinktuit gebruiken, als de gewone vast sluitende dop. Wat ook weer net ietsje anders is.

Keuze genoeg dus. En bekijk ook zeker onze snackdoosjes, onze drinkflesjes met verschillende motieven. En misschien ben je ook op zoek naar een superleuke brooddoos voor erbij!

Ontdek ons aanbod thermosflessen

Ontdek onze thermos drinkflessen in onze webshop en bestel veilig online!

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 509 reviews.