Selecteer een pagina

Pasen vieren

Vanuit onze cultuur hebben we een aantal feesten in het jaar die tegenwoordig aandoen als familiefeesten met lekker eten en heerlijk bijpraten. Zo is dat ook bij Pasen. Pasen vieren en genieten!

Pasen

De betekenis van Pasen is hoop en kracht, lichtpunten na de duisternis terugvinden, vriendschap, geluk, geborgenheid en genegenheid en zoveel meer. De oorsprong kennen van zo’n cultuurfeest is belangrijk, maar de betekenis er achter weten en ondervinden is des te belangrijker.

Geniet daarom des te meer van dit cultuurfeest, alsof dat het een nieuw begin is. Je bent het waard!

Voor onze kinderen is Pasen vieren paaseitjes rapen die de klokken en de paashaas hebben gebracht. Cadeautjes krijgen en vakantie hebben. Rust, plezier maken, uitstapjes doen, op vakantie gaan, buiten spelen.

Meer weten over Pasen vieren? Neem ook een kijkje in ons eerder blogbericht over Pasen.

Pasen in onze webshop

Pasen vieren en leuke cadeautjes voor Pasen kopen kan bij Kleinetovenaar.eu. Pasen is een familiefeest, maar ook een feest waarbij het kind centraal staat. Paaseitjes zoeken, paaseitjes rapen, paasvakantie. Als kind vond ik dit altijd een fijne periode.

De oorsprong van Pasen is ons christelijk geloof, maar het betekent ook een feest van de lente, het feest van de godin van de vruchtbaarheid, het verjagen van de winter en het ontwaken van de natuur in de lente. De kers op de taart van dit feest is het eten van chocolade paaseieren na de vastenperiode.

Bekijk ons assortiment aan speelgoed voor een mooie lente periode.

Of bekijk ons assortiment aan feestartikelen.

Ook voor mama en papa hebben we leuke hebbedingen om cadeau te geven en te krijgen. De sleutelhangers van Metalmorphose of leuke verwennerij.

Ga je op vakantie? Bekijk ons gamma van de Trunki Ride on reiskoffers of de reiskoffers van Skip Hop.

Kleinetovenaar.eu is een webshop met origineel, ecologisch en duurzaam speelgoed voor trendy kids. Als kids kunnen spelen, spelen ze als (b) engeltjes.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 292 reviews.