Selecteer een pagina

Seedling knutselsets kopen

Seedling knutselsets kopen?

Seedling werd opgericht in 2007 in Nieuw Zeeland met als uitgangspunt het ontwerpen van leuke knutselkits die de verbeelding aanwakkeren. Het gaat om hoge kwaliteit, stijvolle knutselsets. De oprichter en CEO van Seedling is Phoebe Hayman. De kits worden regelmatig vernieuwd en er ligt een hoge nadruk op veiligheid. Kinderen houden van leren, ontdekken, creëren en spelen. Dat is meteen het succes van Seedling. Bij ons kan je Seedling knutselsets kopen? zonder je zetel te verlaten.

Design your own Tote Bag HR1

Seedling voor leuke meisjes en jongens

Wil je een echte koning worden? Bestel dan zeker onze Seedling Kroon jezelf tot koning knutselset. Droom je al jaren van een eigen prinsessenkroon? Ook hiermee kan Seedling u helpen. Maar ook voor stoer jongens en meisjes heeft Seedling tal van kits. Wat dacht je van een eigen katapult of misschien nog beter een houten schild om jezelf te beschermen? Kies voor degelijkheid en originaliteit en bestel vlug de Seedling knutselsets.

Dropshippen Seedling knutselsets

Seedling knutselsets kopen doe je uiteraard bij KleineTovenaar.eu tegen de beste prijs en met het gemak van uw laptop, tablet of smartphone. U kan de sets bestellen en meteen laten verzenden naar de gelukkige, met een persoonlijke boodschap en desgewenst een leuke geschenkverpakking.

assortiment

 

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 215 reviews.