Selecteer een pagina

Speelgoed voor pasen kopen

Speelgoed voor Pasen kopen?

Dan moet u zeker bij KleineTovenaar.eu binnenlopen! Wij beschikken over het leukste assortiment goedkope speelgoed- en geschenkartikelen voor Pasen. Of u nu op zoek bent voor een geschenkje voor uw (klein) kind of voor je neefje of nichtje, KleineTovenaar.eu staat voor u klaar. Wist u trouwens dat ook de paashaas zijn inkopen doet bij KleineTovenaar.eu? Elk jaar plaatst hij een grote bestelling die wordt opgehaald door de paasklokken… Doordat wij tijdig leveren, hoeven uw kinderen nooit te wachten op hun paascadeau’s.

pasen

Weetjes over Pasen

Pasen is de tijd van het jaar waarin liefhebbers van chocolade en eieren hun hart kunnen ophalen! Elk jaar zoeken kinderen op Pasen leuke eitjes, speelgoed en andere geschenkjes en als het even kan, liefst in de eigen tuin of het dichtstbijzijnde park. In de vroege ochtend wakker worden, wetende dat de paasklokken of de paashaas zijn geweest… Heerlijk! Maar wist u ook volgende weetjes?

  • Pasen is een christelijk feest
  • Toch kent Pasen zijn oorsprong in het Joodse feest Pesach
  • Volgens de katholieke traditie brengen de paasklokken op Pasen chocolade en suikereieren
  • We kennen de klokken in de volksmond als “de klokken van Rome”
  • In andere (protestantse) regio’s worden de paaseieren gebracht door de paashaas
  • Eitjes zijn het symbool van de wedergeboorte

Het goedkoopste en beste paasspeelgoed!

Het beste en meteen ook goedkoopste paasspeelgoed koopt u uiteraard bij KleineTovenaar.eu. Wij beschikken over leuke knutselartikelen, pluche knuffels, houten speelgoed, Studio 100 producten, leuke metalen loopautootjes, kersenpitkussentjes, enzovoorts. Speelgoed voor Pasen kopen = bij KleineTovenaar.eu binnenlopen!

assortiment

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen