Spelletjes te doen in de krokusvakantie

Spelletjes te doen in de krokusvakantie… De krokusvakantie begint heel fijn met het Carnavalsfeest. Carnaval, eigenlijk het feest dat geluk, plezier en samenhang brengt. Iedereen hoort erbij.

Het is nog winterperiode en niet altijd wil het weer mee. Tijd voor leuke spelletjes te doen in de krokusvakantie dus. Graag nemen we je mee in de wereld van een aantal doe-spelletjes, leuk om te doen in de krokusvakantie.

Techniek en wetenschap met Stem Heroes

Sinds een tijdje hebben we in onze webshop ‘bouw -en ontdekkingsspelletjes van Stem Heroes. Stem Heroes betekent ‘wetenschap, technologie, bouwkunde en techniek. STEM-disciplines worden tegenwoordig sterk gestimuleerd. STEM Heroes is daarbij een speelse en leerrijke aanpak om zowel jongens als meisjes hierin te stimuleren en hen deze vaardigheden bij te brengen. Ze leren daarbij de technische aspecten, maar ook de moderne technieken achter deze producten. De sets van Stem Heroes bestaan uit thema’s en startersets die combineerbaar zijn om grotere modellen te kunnen maken. Leuk dus om Stem Heroes spelletjes te doen in deze vakantie.

De bouwblokken van Luco

Bij Kleinetovenaar.eu hebben we zo ook verschillende soorten bouwblokken. Zo bijvoorbeeld de Luco Bricks. Deze sets houten bouwblokken bestaat uit 4 verschillende basis bouwblokjes waarmee de kindjes creatief uit de hoek kunnen komen. Het hout is vervaardigd van rubberbomen die geen rubber meer leveren. De verf is op waterbasis. Met deze bouwblokken kan een kind de bijbehorende getekende constructie bouwen, maar kan ook haar / zijn fantasie de vrije loop gaan en volop andere constructies bouwen. Omdat het zo’n flexibel en gebruiksvriendelijk materiaal zijn de bouwblokken van Luco geschikt voor zowel jongere kinderen als ouder opgroeiende kinderen. Volop creatieve spelletjes te doen.

Populaire Fat Brain Toys Squigz

Nog niet genoeg  creatieve spelletjes te doen? De Fat Brain Toys Squigz zijn tegenwoordig mega populair. Het is dan ook superleuk en eigenlijk super eenvoudig speelgoed. De Fat Brain Toys Squigz bestaan uit silliconen materialen die zich tegen elkaar vastzuigen, maar ook op de tafel of op de stoel. De geluiden van deze zuigkracht, de zogenaamde ‘plop’, en de flexibiliteit van het materiaal is fascinerend en enorm boeiend om urenlang mee bezig te zijn. Flexibiliteit door de ongelooflijke buigzaamheid en zuigkracht van het materiaal. Kinderen kunnen hierbij hun fantasie de vrije loop laten om van alle voorwerpen te bouwen. Op een speelse manier leren van techniek en wetenschap!

Houten treinen van Hape

Heb je onze houten treinen van Hape al ontdekt? Het merk Hape staat gekend om de hoge kwaliteitsvolle producten die zij hebben in hun gamma. Hape wil met het speelgoed dat zij maken 6 pijlers aandoen: Het inlevingsvermogen en de creativiteit, de sociale vaardigheden, het zelf ontdekken, probleem oplossend denken, motorische vaardigheden en de fijne motorische vaardigheden. Ze gebruiken hiervoor steeds duurzame en milieuvriendelijke materialen. Het merk wil milieubewust te werk gaan, maar wil ook haar steentje bijdragen aan betere economie over de gehele wereld. Zo heeft het bedrijf met hun merk, Hape, 3 scholen in China opgebouwd met een deel van hun opbrengsten. De houten treinen van Hape voor uren (verantwoord) speelplezier dus!

Nostalgisch houten speelgoed

Houten speelgoed is ook pure nostalgie. Het originele houten speelgoed mag dus niet ontbreken. Zo bijvoorbeeld een knikkerboom, een paardencarrousel, een vliegenier, een paard met aanhangwagen of leuke houten spelletjes die zeker nostalgisch aandoen. Pure nostalgische spelletjes te doen!

Stapeltorens

Zeker de moeite waard voor onze kleine ukjes zijn de stapeltorens van Elou en de stapeltoren van Fat Brain Toys, de Tobbles. Elou is een merk van speelgoed dat speelgoed vervaardigd uit kurk. De stapeltoren is goed voor de ruimtelijke oriëntatie, het evenwichtsgevoel en de concentratie.  De stapeltoren van Fat Brain Toys is vervaardigd uit veilig ABS plastic. De stapeltorens zijn ideaal voor nieuwsgierige kids die houden van ontdekken en zelf bouwen en stapelen. Bij Elou is het het materiaal dat het doet, bij Fat Brain Toys zijn het de kleuren en de vormen die dan weer spreken. Deze stapeltorens spreken verschillende vaardigheden aan voor onze opgroeiende baby’s, peuters, maar zeker ook nog voor onze kleuters.

Leuke, spannende, creatieve spelletjes te doen tijdens de krokusvakantie. Neem ons assortiment door, of ons uitgebreid gamma aan educatief speelgoed of houten speelgoed.

Let’s get social

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 498 reviews.