Selecteer een pagina

Strandspeelgoed, buitenspeelgoed voor een fijne zomervakantie

De zomervakantie is een fijne periode voor iedereen. Om te genieten, kindjes te verwennen en vooral heel veel te spelen. Laat de kindjes nu maar genieten van een schooljaar lang ‘moeten’ en ‘goed leren’. Het zonnetje erbij, drankje, aardbeien, watermeloen, een ijsje, strand. Vakanties om niet te vergeten.

Een kindje dat blij en gelukkig is, kan zich beter ontwikkelen. Je kan je kindjes leren om blij te zijn met de eenvoudige dingen, toch mag het soms net ietsje meer zijn, of is net een kleinigheidje om de zomervakantie heel fijn.

Hieronder leggen we graag uit waarom wij bewust voor een aantal merken en producten kiezen.

Neem gerust een kijkje in onze webshop.

Little Tikes  en Intex zijn de merken bij uitstek voor veel zomerspullen en zomerspeelgoed. De merken zijn niet meer weg te denken om te spelen aan het strand. Het is sterk materiaal en mde spullen mogen er zeker zijn.

Zorgen voor verkoeling, ontspanning, zorgen voor jezelf en de kindjes dat hoort er allemaal bij. Een tijd om te koesteren. Vaak hoef je het ook niet ver te zoeken. In eigen tuin ‘op vakantie gaan’ kan ook.  Hierbij een aantal tips:

* Plannen hoeft niet

* Geniet van de natuur en de omgeving

* Zorg dat je je thuisvoelt. Zorg ervoor dat je comfortabel kan liggen, zitten, ontspannen,…

* Zorg voor sfeer, een zomerse sfeer door zomerse bloemetjes, een ontspannende sfeer, met een verfrissende watermeloen, of een zomerse cocktail,…

* Laat vriendjes en kindjes komen spelen voor je kroost. ZE kunnen er zo van genieten om andere kindjes om zich heen te hebben en samen te ravotten,

Maar bovenal, zorg zelf voor de verwennerij, ontspanning, zorg goed voor jezelf en je gezinnetje.

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 292 reviews.