Selecteer een pagina

Vaderdag vieren

Papa,
Dank je wel om er te zijn,
Om me bij te staan,
Om in me te geloven,
Om me dingen te leren,
Om samen te lachen,
Om samen te huilen,
Om samen te rennen,
Om samen te slenteren.

Dank je wel om wie je bent,
Om er te zijn,
Waar ik nodig had,
Om me te vertrouwen,
Om me te laten opgroeien tot wie ik nu ben.

Dank je wel voor de leuke momenten,
De strenge momenten,
De hoopvolle momenten,
Voor de leerrijke momenten!

Drie kussen voor de allerliefste papa!

Nadat mama een dag kreeg om te eren, te danken en te verwennen, kwam er ‘protest’ dat papa ook een dag moest krijgen. Zeker terecht! En dus kregen de papa’s ook een dag waarop zij verwend worden en in de belangstelling staan als bedankje!

Vaderdag vieren, papadag vieren. We vieren vaderdag voor de kracht, het doorzettingsvermogen, hun papa-zijn. Net als mama mogen zij ook in de belangstelling staan. Daarom vieren wij bij Kleinetovenaar.eu ook Vaderdag.

Voor papadag vind je hier mooie, en leuke cadeaus om te geven en te krijgen!

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Bredaseweg 3A
2322 Minderhout
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 292 reviews.