Verwennerij voor een sterke mama en een sterke papa!

We hebben ook een shop hoekje voor mama en papa. Als drukke mama en papa die het beste voor heeft met hun kroost heb je ook recht op een verwenmomentje en een moment om te kunnen genieten. En een gelukkige en rustige mama en papa zorgen voor gelukkige en rustige kindjes! Iedereen happy!

Voor ouders is het zeker belangrijk dat jullie de tijd nemen, voor jezelf en voor het gezinnetje. De kindjes van nu nemen heel veel signalen direct op. Zelf als mama en papa van een dochter weten we dit ook. We delen dit graag samen met jullie!

 

Geef jezelf ademruimte. Denk eens na over wat je nu zelf belangrijk vindt als mens, naast dat je mama en papa bent. Denk eens aan: Wat vind ik nu leuk, waar geniet ik nu van en waar haal ik als mens voldoening van? In deze tijd waar heel veel aandacht voor automatisatie en snelheid is, is het net heel belangrijk dat je daarin jezelf niet verliest. Vergeet jezelf niet. Echt, wij van Kleinetovenaar.eu kunnen daar echt over mee spreken en willen jullie alleen maar laten zien dat wij de webshop en onze klanten en de blije kindjes heel graag zien.

Onze boodschap dus: Vergeet jezelf zeker niet! Verlies jezelf niet in alle prikkels die je dagelijks meemaakt. Probeer voor jezelf alle mogelijk trucjes uit om deze te ontwijken of om daar voor jezelf op een zo goed mogelijke manier mee om te gaan.

Kijk gerust in ons shop hoekje voor die sterke mama en sterke papa! Misschien zijn voor jullie de knuffelachtige slippers en sloefen ook wel leuk!

Let’s get social

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Afhaling op afspraak

Kleinetovenaar.eu
De Kleine Tovenaar
Zundertseweg 2A
2321 Meer
België
BTW BE0848.993.785

Veilig winkelen

De waardering van www.kleinetovenaar.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 498 reviews.