Select Page

Levertijd & Verzendtarieven

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12u ’s middags worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten onverhoopt niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De op onze webshop vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten, inclusief BTW bedragen:

 

België

DPD koerier aan huis: € 4,95
DPD Pickup parcelshop: € 4,95

Nederland

DPD koerier aan huis: € 5,95
DPD Pickup Parcelshop: € 9,50

 

Overige informatie verzendingen

Kan ik mijn bestelling in een afhaalpunt laten leveren?

Dat kan zeker! Wij werlen hiervoor samen met DPD. Zij hebben in België en Nederland diverse DPD Pickup parcelshop afhaalpunten. Een overzicht hiervan kan u vinden op de website van DPD: https://www.dpdgroup.com/be/mydpd/parcel-shops/search. Dit is een handige oplossing als u niet vaak thuis bent en uw pakje toch eenvoudig wil ontvangen op het moment dat het u past.

Zijn er beperkingen bij het gebruik van een DPD Pickup Parcelshop?

Helaas wel enkele. Zo is het gewicht en de afmetingen van het pakket bij deze verzendmethode beperkt tot: 20kg, 2,5 m omtrek, 1 m lengte. Daarnaast hanteren zij een levertermijn van minimaal 1 tot 2 werkdagen.

Hoe lang blijft het pakket liggen in een DPD Pickup Parcelshop?

Uw pakket blijft 7 dagen in de shop liggen voor afhaling. Daarna gaat het retour naar ons. Wanneer we het pakket om deze reden opnieuw moeten verzenden, zullen de verzendkosten hiervoor aangerekend worden.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij zullen na ontvangst van uw betaling nog dezelfde dag uw pakket verzendklaar maken. De effectieve verzending van bestelling gebeurt elke middag. Hoelang de transittijd bedraagt, hangt af van de gekozen verzendmethode. Wij sturen u sowieso een verzendbevestiging en een trackingcode waarmee u de zending kan volgen.

Ik was niet thuis toen het pakket werd aangeboden door DPD. Wat nu?

Was u niet thuis? DPD zal het pakket dan in de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop afleveren, waar u het kan ophalen.

Mijn pakket werd beschadigd geleverd? Wat nu? Moet ik dit pakket misschien preventief weigeren?

Als het pakket ernstig beschadigd is, kan u het best niet aannemen. Bij oppervlakkige beschadigingen, controleert u het best meteen bij ontvangst. Neem contact met ons op via e-mail als u het al heeft aangenomen. Stuur een foto mee van de ongeopende verpakking, zodat wij een bewijs hebben voor de bezorgdienst. We bekijken dan samen met u hoe we dit snel en eenvoudig voor u kunnen oplossen.

Hoe snel levert KleineTovenaar.eu?

De typische transittijd bedraagt circa 1 tot 2 werkdagen voor bestellingen naar België en Nederland die worden geplaatst voor 12u ’s middags op werkdagen. DPD Pickup Parcelshops vragen meestal enkele dagen tijd, zeker naar Nederland.